horoszkóp

Gesztesiék belejöttek a babázásba

2006.08.17. 09:47
Gesztesiék összeillenek, és szeretnek gyereket nevelni még akkor is, ha emiatt megváltozott az időbeosztásuk.

Uborkaszezon lévén kénytelenek vagyunk beérni azzal, hogy celebritásaink nem túl változatos események híján különböző szavazások áldozatai lesznek. Így tudhattuk meg azt is, hogy hazánk kettes számú (Marsi-Palik utáni), friss kisgyermekes sztárpárját, Gesztesi Károlyt és Liptai Klaudiát választották a Színes Bulvárlap olvasói a legösszeillőbb párnak. A Velvet szívesebben látta volna Bálint Toncsit és Hajdú Pétert a dobogón, de lehet hogy ők nem is indultak.

Örülnek

Azt leszámítva, hogy Gesztesi Panka Sára szülei nagyon örülnek, amiért a lap olvasói szép párnak gondolják őket, még kiderült, hogy Gesztesi korábbi kapcsolatából született fiával bunkó volt a kórházi recepciós, amikor a fiú lúdtalpa miatt felkeresték az orvost.

Amúgy a pár jelenlegi állapotát "iszonyatos boldogság" jellemzi, ami természetesen látszik rajtuk még akkor is, ha a gyereknevelés nekik sem könnyű, hiszen háromóránként kel fel a baba, és emiatt megváltozott az időbeosztásuk.

Házasodnak, szülnek

Az idén nyáron titokban összeházasodott pár a férj szerint azért illik össze, mert szeretik egymást, és amióta gyerekük van szerelmük még sokkal erősebb. Na és persze az se lepjen meg senkit, hogy Liptai nagyszerű édesanya, aki ösztönből neveli a lányukat, de azért minden létező szakirodalmat elolvasott, úgy hogy még az orvosokat is elkápráztatja.

Ráadás információként azt is megtudhatjuk, hogy Gesztesi annyira élvezi a babázást, hogy tőle akár jöhet is a következő.