horoszkóp

Somogyi Zoltán mentette meg A Kiválasztott egyik versenyzőjét

2008.04.19. 11:29
A TV2 új, botrányokkal kísért műsorának főpróbáján majdnem veszélybe került az egyik fellépő élete - írja a Blikk. Miután ugyanis Rakonczai Máté gyakorlás közben lelassította a szívét, percekig nem mozdult meg. A Kiválasztott házigazdája, Somogyi Zoltán ekkor megrázta, és a fiatalember újra magához tért. Uri Gellernek viszont továbbra sem sikerült leszoktatnia Bochkor Gábort a dohányzásról. Végül, de nem utolsó sorban, hiába a szeptikusok igyekezete, van, aki gyereket szeretne szülni az egyik versenyzőnek.

A Kiválasztott című műsor házigazdája, Somogyi Zoltán igencsak megijedt, amikor a próbán nem sikerült kitapintania Uri Geller egyik lehetséges utódjának a pulzusát - írja a Blikk. A 27 éves Rakonczai Máté szombat este azzal szeretné bebizonyítani, hogy méltó erre a címre, hogy élő adásban leállítja a szívét, majd újraindítja azt. Erre a főpróbán is tett egy kísérletet, ami Somogyi Zoltán szerint majdnem rosszul sült el. A fiatalember a mutatvány közben állítólag hosszú percekig mozdulatlanul ült a székben, a műsorvezető ekkor odament hozzá, és miután nem sikerült kitapintani a pulzusát, megrázta őt, majd segítséget hivott.

Biztos, ami biztos

Dr. Földesi Csaba, a Gottsegen György Kardiológiai Intézet osztályvezető főorvosa a lapnak elmondta, bizonyos esetekben valóban elég egy fájdalominger, egy mellkasra mért ökölcsapás, vagy az illető megrázása, hogy a szívfrekvencia újra elinduljon, vagy normális legyen. Rakonczai Máté szerint egyébként nem volt komoly veszélyben az élete, csak a levegővétel ment nehezen, különben is ismeri a határait. Biztos, ami biztos, az élő adásban egy EKG-készülékkel mérik majd a versenyző szívritmusát és légzésszámát, és egy defibllirátort is bekészítenek a stúdióba, hátha mesterségesen kell újraindítani a mentalistajelölt szívét.

Erős egyéniség

Bochkor Gábor nehéz eset

Eközben Uri Gellernek is meggyűlt a baja Bochkor Gáborral. Bár a műsorvezetőnek megváltozott a véleménye a magyar származású mentalistáról, Gellernek még mindig nem sikerült leszoktatnia a dohányzásról, pedig már hetek óta próbálkozik - írja a Bors. "Gáborral nagyon nehéz, mert erős egyéniség. Pedig ha ő leszokna, mások előtt is jó példával járhatna elöl, hiszen egy ismert embert szívesen követnek. Én bízom benne, hogy lesz elég akaratereje ahhoz, hogy letegye a cigarettát" - nyilatkozta Uri Geller. Bochkor Gábor a lapnak elmondta, 18 éves kora óta dohányzik, és volt olyan időszak, amikor napi két dobozzal is elszívott, amióta azonban megszületett kislánya, fél csomagra csökkentette az adagját.

Apa lesz?

Egy másik utódjelöltnek, Christian Pantherának jóval kellemesebb élményben volt része a Bors szerint. A mentalistát arra kérte telefonon egyik rajongója, hogy legyen gyermekének apja, mivel szeretné, ha a kicsinek is olyan csodálatos képességei lennének, mint a férfinak. "Neki is mondtam, hogy nem zárkózom el ettől teljesen, de egyelőre még a műsorra kell koncentrálnom, és hosszú ideig gyakorolnunk kell a gyerekcsinálást" - nyilatkozta a lapnak Panthera, aki verseket és rajzokat is kap a gyengébbik nem képviselőitől. "Nincs párom, és ez most éppen jól is jött ki. Nem tudom, ha lenne, hogyan viselnék a nők, akik írnak nekem, és közelednek hozzám" - tette hozzá a mentalista, aki az egyik adásban Hargitai Beára is mély benyomást tett.