Egy show-ban keresi méltó utódját az ismert bűvész. Az illuzionista tíz versenyzők közül találhatja meg az újgenerációs kanálhajlítót.

Uri Geller, aki agyát illetve gondolatait arra használja, hogy kanalakat hajlítson el, órákat állítson meg, most egy valóságshow versenyzői közül fogja utódját kiválasztani. Az utóbbi 40 évben ebből élő bűvész 10 versenyző közül akadhat rá az újgenerációs, nyomdokaiba érő új kollégájára, aki pótolhatóvá teszi őt, így nyugodtan visszavonulhat. A jelenleg meg név nélküli showt egy izraeli cég szponzorálja. A nagy egymásratalálás annak köszönhető, hogy Geller azon a vidéken nőtt fel.

A bűvész szerint az új show formájában hasonló lesz az "American Idol"- hoz. A már tesztelt előadások módja a legelképesztőbb, bár arról nincs információ, hogy milyen képességekkel kell rendelkezni a versenyzőknek. A díj, amit az első helyezett átvehet, Geller szerint hatalmas - ennyit árult el pusztán az All Headline News-nak. Még megjegyezte, hogy a közönségnek nem azt kell bizonyítani, hogy mennyire igaziak, pusztán el kell kápráztatni őket.