horoszkóp

Buffy szerint Doktor Szöszi házassága ideális

2004.11.08. 12:50
Sarah Michelle Gellar cáfolta a korábbi híreket, melyek szerint színészbarátai, Reese Witherspoon és Ryan Phillippe házassága romokban hever.
A vámpírölő Buffyt játszó színésznő szerint barátai házassága tökéletes - olvasható az Ananován.

Családmodell

hello!
Witherspoon

"Ryant gimnázium óta ismerem. Egy nagyon tehetséges és nyugis fiúnak ismertem meg. Reese-zel pár éve a Cruel Intentions című filmben dolgoztam együtt, és jól összebarátkoztunk" - magyarázta Gellar. Kettőjük kapcsolata nagyon is megalapozott és ésszerű döntés volt szerintem. Mindketten rengeteget dolgoznak, de azért biztos jut egymásra idejük."

"Vannak gyerekeik is," - okoskodik tovább - "és élvezik a családi életet. Biztos, hogy nem áldoznák fel a család boldogságát a munka oltárán. Mégis, akárhányszor látom őket a mozivásznon, elájulok, hogy milyen jól játszanak. Mindig lenyűgöz, hogy pontosan tudják, mit akarnak, és rendkívüli módon tisztelik egymást. Ezt kéne megtanulni mindenkinek."

Nincs idő

A platinaszőke haját nemrég barnára színező Witherspoon a hírek szerint még legújabb filmjének, a Vanity Fairnek a premierjén sem volt hajlandó megjelenni, csak azért, hogy több időt tölthessen férjével. Az 8 Mile című filmben Eminem nőjét alakító, 28 éves színésznő a Daily Express szerint is küzd azért, hogy több időt tölthessen együtt 30 éves szerelmével, de a filmezés és a különböző határidők betartása ezt nem teszi lehetővé. Phillippe például annyira nem ér rá, hogy legutóbb a felesége által szervezett puccos malibui szülinapjáról kellett ideje korán lelépnie.