Öntudatlan állapotban találtak George Michaelre London belvárosában. A motozás során marihuána és folyékony extasy is előkerült a zsebeiből.

Ki volt ütve

#alt#
George Michael

A negyvenkét éves, homoszexuális énekest szombaton hajnali kettőkor tartóztatták le a Hyde Park Cornernél, miután egy járókelő értesítette a hatóságokat, hogy Michael teljesen kiütve ül az autójában. A helyszínre mentőt is hívtak, mert úgy tűnt, a popsztár elég rossz állapotban van. Miután magához tért, kiderült, hogy jól van, így megszondáztatták és átkutatták, majd bevitték a rendőrségre. Szemtanúk szerint George Michael nem volt tudatánál, és arccal a kormányra borulva aludt az autójában, alig bírták felkelteni, és amikor megérkezett a rendőrség, csak nehezen tudott megszólalni.

Az élet császára

A The Sun híre szerint a szonda ugyan nem jelzett alkoholfogyasztást, de találtak nála füvet és GHB-t (folyékony extasyt), ami a partikra járók körében igen népszerű, az angol törvényi besorolás szerint C-kategóriás ellenőrzött drog, aminek birtoklása tilos.

Sötét színű Range Roverjének hátuljában más érdekességeket is találtak: pornográf kiadványokat, szexuális segédeszközöket és bőrmaszkokat.

Jómadár

Az illetékes rendőrségi források megerősítették, hogy valóban letartóztattak egy negyvenkét éves férfit abban az időpontban. Azt is közölték, hogy egy éjszakát töltött zárkában, de azóta óvadék fejében szabadlábra engedték.

A Sun szerint George Michael (született Georgios Kyriacos Panayiotou) hét órát töltött fogságban, és miután magához tért, egy orvos megvizsgálta, majd miután vezetésre alkalmasnak találta, hazaengedték. Márciusban kell visszatérnie a West End Central körzeti rendőrségre, eddig vizsgálják a nála talált anyagokat.

Az énekes korábban már bevallotta, hogy fogyasztott marihuánát kedélyállapota javítása és inspirációszerzés reményében.