Buzi vagyok, nem biszex

2006.09.09. 10:13
Gerencsér Tamás, a Kiszel Tünde saga legújabb szereplője legnagyobb meglepetésére vonzódik Kiszel Tündéhez, sőt kívánja is, bár bevallása szerint ő az utcán férfiakat nézi meg, tehát buzi. A biszex jelzőt viszont visszautasítja, mondván, az olyan pejoratív.

Gerencsér Tamásról az ég világról semmit nem tudnánk, ha nem ő lett volna Kondor Csaba egykori fiúbarátja, aki megszellőztette, hogy Kiszel Tünde pasija nem is az, akinek látszik: ő például egy melegfórumon ismerte meg, majd került vele szexuális kapcsolatba. A sztori most újabb csavart vett, Gerencsér Tamás ugyanis összemelegedett Kiszel Tündével.

Nem a hírnév kedvéért

"Tünde egy lenyűgöző nő, kifejezetten kellemes meglepetés volt nekem. Hihetetlen aranyos, akinek egyből megfogott a személyisége. Bár ismertük egymást korábban, hiszen egy helyen dolgoztunk, csak most ismerkedtünk valójában össze. Sokat beszélünk, és találkozni is szoktunk. Így vissza is vonom, amit korábban mondtam. Simán el tudom képzelni, hogy a Csaba szerelmes volt belé" - mondta Gerencsér Tamás a Velvetnek. Hozzátette, minden híresztelés ellenére nem a hírnév kedvéért mesélte el ország világnak, hogy hogy is volt az közte és Kondor Csaba közt, ő ugyanis már rég megfeledkezett arról, hogy mint mesélt egy újságírónak.

Édes bosszú

"Találkoztam Kondor Csabával egy sajtórendezvényen. Aztán egy melegfórumon is megtalált, és mondta, hogy nagyon tetszem neki, szeretne velem találkozni, viszont még nem volt se nővel se férfival. Nem sokkal később megint megtalált, hogy már volt fiúval és akkor most találkozzunk. Végig nagyon nyomult, aztán amikor én is egy kicsit komolyabban akartam venni a dolgot, egyik pillanatról a másikra lerázott, még a telefonszámát is megváltoztatta. Egy újságíró barátomon keresztül derítettem ki a számát, erre gerinctelen féregnek nevezett, és megkért, hogy tűnjek el az életéből, hiszen ő már Kiszel Tündével van. Végül begurultam és elmeséltem mindent az újságíró barátomnak. Akkor már a Csaba a Tündével volt, ezért kikötöttem, hogy addig nem jelenthet meg a cikk, míg együtt vannak. Persze el is felejtettem, aztán másfél évre rá ez lett belőle".

A melegek nem szeretik Kondor Csabát

Gerencsér Tamás hozzátette, egyáltalán nem jött jól neki a hírnév. "Levettek a képernyőről, szakított velem a pasim, és nehezen tudom elképzelni, hogy a közeljövőben munkát kapjak. Mindenhol én leszek a buzi gyerek. A melegek körében sem lettem túl kedvelt, de Csabát aztán meg még nálam is jobban utálják. Én viszont megsajnáltam, olyan rosszul jött ki ebből az egész történetből."

Kiszel Tündében azonban igazi barátra lelt, sőt. "Érdekes, amikor a közelemben van, az az érzésem, hogy kívánom őt. Ez ugyanis egy tévhit, hogy melegek nem tudnak lefeküdni nőkkel. Simán. És nagyon is el tudnám képzelni, hogy akár bele is szeressek Tündébe."

Buzi, nem biszex

Végül Gerencsér Balázs arra kért mindenkit, hogy ne használja vele kapcsolatban a biszexuális kifejezést. "A biszexuális az iszonyú szó, Olyan mintha tévelygő lennék. Kicsit ezzel is meg azzal is. Abszolút pejoratív. Én buzi vagyok, nem biszexuális. Az utcán a férfiakat nézem meg."