Pénzért randizik Geri Halliwell

2005.01.13. 12:04
Az énekesnő szép mosolyáért kap kövér csekket egy idős milliárdostól, akit elkísér az idei bécsi Operabálra. A 72 éves playboy nagyra értékeli Halliwell önálló karrierjét, holott az énekesnő épp torkig van eddigi imázsával és komolyodni szeretne.

Geri Halliwellnek 500 ezer fontot (közel 180 millió forintot) ajánlott fel egy idős playboy, ha az énekesnő hajlandó az ő oldalán megjelenni a bécsi Operabálon. Az európai felső tízezer legendásan látványos rendezvényét február 5-én tartják, idén Halliwell lesz a díszvendég.

Tetszik a mosolya

#alt#
Geri Halliwell
A szőke énekesnővel a 72 éves milliárdos, Dickie Lugner akar villogni. Nem ez volna az első eset, hogy pénzért bérel magának híres és dekoratív kísérőt: a múltban már ugyanígy tűnt fel az oldalán Pamela Anderson, Sophia Loren, Grace Jones, sőt a yorki hercegnő is. A millárdos azzal indokolta idei választását: "Szerintem Gerinek csodaszép a mosolya." Lugner emellett az énekesnő önállóan elért sikereit is nagyra értékeli: "Örülök, hogy az az egykori Spice Girl lesz a kísérőm Geri személyében, aki később saját erejéből futott be ilyen szép karriert."

Váltani szeretne

Halliwell egyelőre kevésbé elégedett eddigi pályafutásával. A Femalefirst weboldal szerint elege van eddigi popsztáros imázsából, és váltani szeretne. Az énekesnő szeretné elérni, hogy végre komolyan vegyék, és Didohoz hasonló énekes-szövegírói karrierre vágyik. Egy közeli ismerőse szerint "Gerinek elege van a bugyuta videóklipekből, amik csak a domborzati adottságaira összpontosítanak, és állandóan a tinilány-stílust kell hoznia. Szeretné, ha a karrierje végre új, érettebb korszakába lépne."