horoszkóp

Geri Halliwell újból nőnek tűnik

2004.09.08. 14:24
Az anorexiás csontvázkülső után - némi segítséggel - egy év alatt visszanyerte a testalkatához képest legideálisabb alakját Geri Halliwell. Azóta szinte mást sem tesz, csak a bókokat fogadja, és megesküdött: soha többé nem esik túlzásokba a fogyókúrával.
Telt életformaváltás

Geri Halliwell külseje teljesen megváltozott, amióta az It'a Raining Man című feldolgozásához klipet forgattak. A kiálló csípőcsontú, lapos mellű, szálkás izomzatú énekesnőről akkoriban úgy tartották, egészségtelen fogyókúrái után valóban anorexiás lett. Azóta visszaszedte az akkor leadott kilókat.

"Soványan olyan voltam, mint egy sivatag. Amióta felszedtem néhány kilót, minden megváltozott" - fogalmazott az énekesnő az Ananova kérdésére, akinek dús idomait a napokban kivágott felsőrészben és feszes farmerban fényképezték az arra járók.

Geri bevallotta, segítséget kért abban, hogy normális testalkatát elérhesse. Gyakran látogatott egy Los Angeles-i klinikát, ahol csoportterápián vett részt. Egy év alatt elérte a testalkata számára legideálisabb testsúlyt.

Megnőtt az ázsió

"Nagyon meglepődtem, hogy amióta újból telt vagyok, sokkal több férfi érdeklődését felkeltem. Azóta zsonganak körülöttem" - mondta a Spice Girls 32 éves egykori énekesnője, akinek magánéletéről az utóbbi években valóban keveset cikkeztek. Legutóbb arról olvashattak a rajongók, hogy Geri Lee Ryannel, a Blue zenekar frontemberével jár.

Az ismét gömbölyded énekesnő elmondta, a szervezetét és a lelkét is megviselte a gyors fogyás, de most már maga is belátta, hogy túlzásba vitte a dolgot. Ezentúl a középutat választja, távol tartja magát a drasztikus megoldásoktól. Az újságírók kérdésére arról is beszélt: meg kellett tanulnia elfogadnia a testét.

Károly herceg gratulált

Mások már elfogadták. Geri júliusban részt vett a neves Party In The Park társasági eseményen, ahol Károly herceg ragadta meg elsőként az alkalmat, hogy bókoljon az énekesnőnek.

"Nagyszerűen nézel ki. Sokkal szebb vagy, amióta visszaszedtél néhány kilót" - mondta a herceg az énekesnőnek a legnagyobb nyilvánosság előtt.