horoszkóp

Geri Halliwell kutyája lepisilte Tony Blair szőnyegét

2004.11.05. 11:19
Geri Halliwell kutyája társaságában tett rövid látogatást Tony Blair vidéki rezidenciáján. A kiskutya rendkívül élvezte a vendégeskedést, és teljesen otthon érezte magát. Lelkesedésében a nappali közepén végezte el a kisdolgát.
Az egykori Spice Girl, Geri Halliwell épp csak beugrott egy kicsit Tony Blair angol miniszterelnök vidéki rezidenciájára, a látogatás azonban kisebb balesetbe torkollott. Halliwell shihtzu fajtájú törpekutyája ugyanis alaposan megtisztelte a miniszterelnök szőnyegét. "Mr. Blair irodájában voltunk, amikor Harry kicsit félrevonult az egyik sarokba, és már későn vettem észre, mit történik" - mesélte Halliwell a Femalefirst portálnak. "Annyira zavarban voltam, hogy zsebkendőket kellett kérjek, hogy felitassam a nyomokat."

Nem ez az első kalandjuk

Nem ez az első alkalom, hogy az énekesnő ölebe gondoskodik egy kis felhajtásról gazdája körül. Októberben például Halliwellnek haza kellett küldenie egyébként mindenhová magával hurcolt kutyáját, mert egészségügyi és biztonsági okora hivatkozva kitiltották egy tévéstúdióból.

Különleges pop-relikvia

Eközben az e-bay aukciós oldalon valaki Halliwell kutyájának szárított ürülékét kínálta fel árverésre. Az aukcionáló állítólag azt is igazolni tudja, hogy az "eredeti kutyakaka" megnevezésű árut három hete gyűjtötte be egy londoni parkban, ahová Halliwell a kutyájával jár. A hirdető az általa "különleges pop-relikviaként" meghatározott végterméket egy fa és műanyag dobozban szállítja, és mindenki megnyugtatására azt is közli, hogy "a kaka már kiszáradt, ezért már nem büdös".