horoszkóp

Geri Halliwell vibrátorra cserélte a pasikat

2006.12.08. 21:14
Az ex-Spice Girlnek jelenleg fantasztikus gyereke, fantasztikus családja és barátai vannak, és fantasztikus vibrátorral pótolja a pasikat. Pedig három évvel ezelőtt még kizárta, hogy valaha is magához nyúljon, vagy szexuális segédeszközt használjon.
Az ex-Spice Girl a Sunnak mesélte el, hogy ma már egyáltalán nincs szüksége férfira a boldogsághoz: bőven megteszik a szexuális segédeszközök. Az énekesnő kislánya, Bluebell májusban született, a kislány apjával, az angol színműíróval, Sacha Gervasival azonban már a gyerek születése előtt szakítottak. Halliwell most is úgy gondolja, esze ágában sincs megházasodni: jól elvan ő magában. Illetve magával: "Önálló nő vagyok. Van egy csodás gyerekem, egy csodás családom, és egy csodás vibrátorom".

Geri Halliwell

Pubertáskori fejlődés

Bár Halliwell szerelmi életéről elég sokat lehetett tudni, a szexuális életének mélyeit nem volt szokása kiteregetni. Először egy 2003-as interjúban mesélt róla - szintén a Sunnak -, hogy volt már leszbikus kalandja, és hogy a Spice Girlsös időkben a rengeteg utazás miatt sok mindenről lemaradt, ezért utólag, kisgyerekes anyaként éli át a pubertáskori szexuális kalandozásokat.

Halliwell egy 2003-asm szintén a Sunnak adott interjúban még azt állította, soha nem nyúlna magához, és a műpénisz helyett a valódiakat részesíti előnyben. Akkoriban még elutasította a maszturbációt és a vibrátort, mert mint elmondta, "az igazihoz vonzódik", és ha mégis felizgult, jógalégzéssel mulasztja el. "Nem vagyok aszexuális"- állította, "de akkor sem nyúlnék magamhoz ott lenn, bár azt sem gondolom, hogy az valami mocskos dolog volna. A vibrátorok egyszerűen nem az én stílusom, inkább elvagyok nélkülük".

A cicik megúszták

Az énekesnő az amerikai OK! magazinnak azt is kifejtette, szerinte a házasság mára elavulttá vált: "Annyi ember elválik, hát akkor meg minek?!" Úgy érzi, a gyerekvállalás csak kiteljesítette az életét, és még a kismamák szokásos problémáját, a mellei megereszkedését is megúszta. Vagy legalábbis nem csinál nagy ügyet belőle: "A terhesség alatt akkorák lettek a cicijeim, mint valami pornósztáré. Van, akinek a gyerekvállalás tönkreteszi a mellét, de én jó melltartókat viseltem, szerintem a cickóim teljesen rendben vannak".