horoszkóp

Gesztesi Károly sörhas nélkül várja a gyereket

2006.04.28. 10:44
A Jóban Rosszban szereplője örül annak, hogy nem szenved a cipőfűzéstől. Mivel a Norbi diéta nála nem működik, a vészhelyzetben előkapott biokefír módszerét alkalmazza.

Gesztesi Károly sikeresen megszabadult súlyfeleslegétől, írja a Best magazin. A ma harminc kiló mínusszal közlekedő sorozatsztár azonban nem kiabálja el a sikert. Célja ugyanis jelenlegi súlyát tartani, hogy őszre, mire megszületik közös gyermekük Liptai Claudiával, ne okozzon gondot súlya. Nem titkolt szándéka ugyanis úgy belehajolni a kiságyba, hogy ne legyen útba hatalmas sörhasa.

Örömteli cipőfűzés

Klikk a képre!

A lap részletesen beszámol Gesztesi új életével járó kalandokkal: súly nélkül például nagyobb öröm a cipőfűzés, és a lépcsőzés sem jelent már egyet az izzadással. A színész a lapnak azt is elárulta, nem mások miatt kezdett bele a fogyókúrába. Sőt még nem is Liptai Claudia miatt, aki ugyan örül, hogy párja újabban jobban érzi magát bőrében, de mackósan is nagyon szerette. A mostanában sorozatszínészként is látható Gesztesi egyszerűen csak nem tetszett magának. Erre akkor döbbent rá, amikor a Szabadság, szerelem című új Vajna film forgatása kezdődött. Saját bevallása szerint olyan hatalmasnak látta fejét a tükörben, hogy úgy döntött le kell fogynia.

Ritka a disznófej

Gesztesi korábban a Velvetnek elmondta, hogy Norbi Fitneszguru módszere nála nem jött be, ezért inkább megpróbál keveset enni. A Jóban Rosszban sztárjának és menyasszonyának, az állapotos Liptai Claudiának a hűtőjében általában tehát nem található disznófej, vagy egyéb nehéz étel, mivel mindketten hajlamosak a hízásra.

Mivel Gesztesi mindenféle fogyókúrában csalódott, így most saját diétába kezdett. Az elmélete, hogy egy nap sem eszik többet ezer kalóriánál, és nagyon sokat mozog. Jelenleg egyáltalán nem fogyaszt szénhidrátot, cukrot és gyümölcsöt, sőt még répát sem eszik. A színész szerint egyáltalán nem nehéz betartania a szigorú diétát, mivel rengeteget dolgozik. Biztos, ami biztos azért magánál tart mindig némi biokefirt, ha bármikor megéhezik, azt megeheti, igaz azt állítja, általában nincsen ideje elfogyasztani.