horoszkóp

Geszler Dorottya szerelmes, és szépen mosolyog

dns
2004.09.07. 15:32
A Colgate portáljának látogatói Geszler Dorottyát választották a legszebb mosolyú hírességnek. A műsorvezető a test és lélek karbantartásáról beszél kislányával, a kamerák előtti viselkedésről modell-tanítványaival, de a magánéletéről csak az érintettel. Annyit elárult, végre vége a szinglilétnek.
A közönségdíj a leghízelgőbb

"A televíziós munkáim kapcsán kapott szakmai nívódíjaimra büszke vagyok, de mindig az a díj a szívem csücske, amelyet a közönségtől kapok. Így az egykori szépségverseny közönségdíja nagyon kedves, és hízelgő számomra, ahogyan a legszebb mosolyú sztár elismerése is - mondta el lapunknak Geszler Dorottya, akit több mint ezer internetező szavazata alapján a Colgate Szájápolási Díj idei nyertesévé választottak.

A fogkrém-multi tavaly alapította az elismerést, amelyet elsőként Détár Enikő vehetett át a szájápolási hónap keretein belül. Geszler Dorottya a díjazók indoklása szerint munkájával és életvitelével érdemelte ki a mosoly-díjat.

Test és lélek-karbantartás

"A fogápolás csupán egy, de nagyon fontos eleme az egészséges életmódnak. Erre pedig nem lehet elég korán rászoktatni egy embert. A kilenc éves kislányomat kicsi korától úgy nevelem, hogy az egészséget óvni kell, a testet és a lelket pedig karbantartani - nyilatkozta az egykori szépségkirálynő, aki hozzátette, ezzel szeretne példát mutatni másoknak.

Ami pedig a tanítást illeti, Geszler Dorottya továbbra is oktatja a kezdő modelleket saját modelliskolájában. A kurzusok úgynevezett fotótechnikai képzését évről évre ő vállalja.

"Noha nem voltam hivatásos modell, az egyik legfontosabb feladatnak azt tartom, hogy a leendő címlaplányok tudjanak viselkedni a kamerák előtt. Ezt a készséget én magam nem tanultam, hanem gyakorlatban, hosszú idő alatt sajátítottam el, és ezt szeretném elsősorban átadni a fiataloknak - nyilatkozta a sztártőzsdén médiasztár és szexbálvány titulussal illetett műsorvezető.

Hiába tökéletes a forma

Dorottya lapunknak arról is említést tett, az utóbbi években nemcsak a modellszakmában, de más nyilvánosság előtt zajló hivatásban is megfigyelte, legtöbben a sikert a lehető legkevesebb befektetéssel, és a leggyorsabban szeretnék elérni.

"Aki tartós sikerre vágyik, a külsődleges adottságai mellett alázatosnak kell lennie a szakmájával és a munkájával szemben. Sok lánnyal találkoztam már, akinek az arca, az alakja tökéletes egy ígéretes modellkarrierre, a méretei centire pontosan stimmelnek, de közben trehány, megbízhatatlan és nagyképű. Nekik nem jósolok nagy jövőt" - tette hozzá a műsorvezető.

Bizonytalan tévés pálya

A televíziózáshoz még az alázat sem elég a műsorvezető szerint, rugalmasságra is szükség van. Geszler Dorottya lapunknak elmondta, a nyári szünet után egyelőre nem keresték meg újabb műsortervekkel a királyi tévé illetékesei, így nem tudni, ősszel látható lesz-e újból a képernyőn.

"Mindig is szabadúszó voltam, így aztán hozzá kellett szoktatnom magamat ahhoz, hogy örökké bizonytalan, mikor, milyen megbízást kapok majd a tévétől. Nem is tudnék arra a kérdésre válaszolni, milyen típusú műsort vezetnék. Az élet úgy hozta, hogy ha megkerestek ajánlatokkal, azokat vállaltam"- tudtuk meg a nyár elejéig futott Naprakész című műsor vezetőjétől.

Az önmegvalósítást Dorottya inkább a magánéletében tartja fontosnak. A sajtó gyakorta cikkezik arról, hogy egyedülálló szülőként igyekszik helytállni, de a volt modell sosem kedvelte igazán a szingli titulust.

Újra szerelmes

"Sokan túllihegik a szingliséget, és ebben a kérdésben is inkább a nőket vesézik ki, mint a férfiakat. Pedig mindkét nemből sok egyedülálló embert ismerek. Azoknak, akik átmenetileg egyedül élnek, azt tanácsolom, élvezzék és használják ki a szinglilét előnyeit. Töltsék izgalmasan a szabadidejüket, kényeztessék magukat, ne keseregjenek azon, hogy nincs társuk. Majd lesz"-mondta Dorottya, aki azt is elárulta, a részéről ez a fajta életmód már a múlté.

A műsorvezető friss kapcsolatban él, amelyről azonban nem szívesen beszél, mert úgy tartja, visszatetsző, amikor a hírességek magánéletük alakulásának minden állomásáról értesülhet a köz.

"Óhatatlanul nyilvánosságra kerülhet, ki a kedvesem, ha együtt megjelenünk valahol, de akkor sem szívesen nyilatkozom majd kapcsolatunkról. Szerelmes vagyok és boldog. Elég ezt tudni" - zárta le a témát Geszler Dorottya.