horoszkóp

Gesztesi saját diétájában hisz

2006.03.24. 12:00
Közel másfél hónap alatt húsz kilót fogyott a Jóban Rosszban sztárja, aki nem eszik többet napi ezer kalóriánál.

Gesztesi Károly a Szabadság, szerelem című új Vajna film forgatásán döbbent rá, hogy le kell fogynia - írja a Blikk. Az akkor százharminc kilós színész röpke öt hét alatt olyannyira a tettek mezejére lépett, hogy máris megszabadult húsz kilótól.

Öt hét, húsz kiló

A mostanában szappanopera-sztárként is látható Gesztesi korábban a Velvetnek elmondta, hogy Norbi Fitneszguru módszere nála nem jött be, ezért inkább megpróbál keveset kajálni. A Jóban Rosszban sztárjának és menyasszonyának, az állapotos Liptai Claudiának a hűtőjében általában tehát nem található disznófej, vagy egyéb nehéz étel, mivel mindketten hajlamosak a hízásra.

Mivel Gesztesi mindenféle fogyókúrában csalódott, így most saját diétába kezdett. Az elmélete, hogy egy nap sem eszik többet ezer kalóriánál, és nagyon sokat mozog. Jelenleg egyáltalán nem fogyaszt szénhidrátot, cukrot és gyümölcsöt, sőt még répát sem eszik. A színész szerint egyáltalán nem nehéz betartania a szigorú diétát, mivel rengeteget dolgozik. Biztos, ami biztos azért magánál tart mindig némi biokefirt, ha bármikor megéhezik, azt megeheti, igaz azt állítja, általában nincsen ideje elfogyasztani.

Szülésnél a jelenlét

Gesztesi Károly előző kapcsolatából született gyermekei világra jötténél jelen volt, ezért most sem szeretné ezt kihagyni: mindenképp ott lenne, mikor Liptai szül. A színész korábban a Bestnek elárulta: a legcsodálatosabb érzésnek tartja a saját gyerek első földi pillanatait látni. Ennek ellenére továbbra sem kívánja Liptait befolyásolni, megvárja míg a színésznő eldönti, szeretné-e szülés közben látni a férfit.

A színész szerint a terhes nő eleinte megrémül attól, hogy a férfi visszataszítónak találja esetleg, ezért is kell mellette állni. Gesztesi amúgy feltehetően jobban fél a szüléstől, mint Liptai, mivel eleve irtózik a kórházi műszerektől és babonából eleve nem vásárol babaruhát előre. A jövevény neme még nem ismert, de azt már biztosan tudják, hogy Budára fognak költözni a közeljövőben.