horoszkóp

Geszti Péter gyereket szeretne

2006.01.17. 11:10
Jóllehet Geszti Péter féltve titkolja magánéletét a sajtó előtt, a Színes Bulvár Lapnak mégis elmondta, hogy a rapmester hét hónap boldog párkapcsolat után gyereket akar barátnőjétől, Edittől. Állítólag azért most, mert ez a kapcsolat egészen más, mint az eddigiek voltak életében.

Geszti Péter egészen biztosan tudja, hogy készen áll az apaságra, írja a lap. Mézga Aladár egykori magyar hangja elmondta, eddig életében a munka állt az első helyen, barátnője hatására most azonban úgy gondolja, ez már nem marad így sokáig és jöhet a család.

42

A 42. életévébe lépett szóviccguru a lapnak elmondta, új kapcsolata más, mint a korábbiak voltak, de nem érzelmi indíttatásból más, hanem távlati szempontból. A Story korábbi értesülései szerint Geszti álmainak asszonya, Edit egy kereskedelmi rádió kommunikációs igazgatónője, és ez jó Gesztinek, mert mellette ki tud szakadni a munkából. Ezt nem teljesen értjük, hiszen ismeretségük munkakapcsolatként indult, a románc pedig éppen egy céges bulin kezdődött.

Idősíkok torlódása

Mivel a népszerű reklámszakember nem hajlandó lapunknak nyilatkozni, azt is a Színes Bulvár Lapból tudtuk meg, hogy Péterünk nem gondolja, hogy kapuzárási pánik áldozata lenne. Azzal magyarázza kései családalapítási terveit, hogy esetében eltolódtak az idősíkok: nála minden tovább tartott, mint az átlag férfiaknál. Ezért abban is bízik, hogy ez a tartósság készülő házasságát sem kíméli (mint tudjuk, előző házasságát Gryllus Dorkával kímélte.)

Somló mint példa

Geszti Péter szeme előtt egyébként Somló Tamás lebeg pozitív példaként, aki szintén nem a legfiatalabb magyar celebritás, de amellett, hogy alig két éve diplomázott a jogon, a kislánya is egészen kicsi. A Rapülők próbáin Geszti rajongva figyelte Somló gyerekét, és úgy érzi: készen áll az apaságra.