Geszti Péter hivatalosan is elvált, és úgy tartja, a barátságuk megmaradt Gryllus Dorkával. A reklámszakember a családalapítást fontolgatja barátnőjével, de az újranősülésről annyit mondott, aminek meg kell történnie, megtörténik.

Geszti Péter már évekkel ezelőtt külön költözött feleségétől, Gryllus Dorkától, de a válópert csak a közelmúltban tartották fontosnak. A bíróság hivatalosan elválasztotta egymástól a házaspárt, a Színes Bulvár Lap szerint ezzel elgördült az utolsó akadály is Geszti Péter családalapítási tervei elől.

Hónapokkal ezelőtt

A reklámszakember a lapnak elmondta, valójában hónapokkal ezelőtt elváltak, de megegyezett volt feleségével arról, hogy nem nyilatkoznak egymásról. Mindössze annyit mondott a javarészt Berlinben élő Gryllus Dorkáról, békében váltak el, a barátságuk továbbra is tart.

Geszti tavaly nyár óta egy Edit nevű rádiós kommunikációs igazgatóval él együtt, és úgy tartja, ezzel a kapcsolattal eljött az ideje annak, hogy családot alapítson. A lap kérdésére azonban nem adott egyértelmű választ arra nézve, hogy tervez-e újranősülni. Úgy nyilatkozott erről, hogy aminek meg kell történnie, megtörténik. Édesanyja, Márta néni fiához hasonlóan absztrakt választ adott arra a kérdésre, elfogadná-e Editet menyének. A reklámszakember édesanyja azt mondta, majd a jövő megadja erre a választ.

Nem híres

A reklámszakember saját bevallása szerint mindig is ügyelt arra, hogy magánéletének részletei ne kerüljenek nyomtatásba, ugyanakkor szinte minden fontosabb lépését követni tudta a sajtó az elmúlt években. Kezdve a házasságával, majd a románcával Gregor Bernadettel, majd Dzsurbán Ágnes divattervezővel, később Nagy Kriszta Tereskova házassági szándékaival kapcsolatban említették gyakran a nevét. Végül jött Edit, aki Geszti szerint teljesen más, mint az eddigi szerelmei. Például nem ismert.