horoszkóp

Gubás Gabi egy hónap múlva szül

2007.02.21. 16:10
Gubás Gabi nyolc hónap alatt csak hat kilót hízott, így - és mert szinte mindvégig Kaposváron volt - megúszta a faggatózást. A kisgyerek fiú lesz, és szeret egy 56-os színdarabban hintázni.

"Istenem, én hülye csatlakozom a bulvárőrülethez, színpadi szerepekről akarlak faggatni, de hol van ehhez bármilyen színházi szerep?" - reagált Szily Nóra a Pont FM 88.1-en hallható Összhang című műsorában arra, hogy Gubás Gabi nyolchónapos terhes .

Nyolc hónap alatt hat kiló plusz

"Színpadon már voltam terhes és szültem is" - mondta Gubás Gabi. "Ez a legnagyobb szerep, amire lehet készülni a magánéletben" - fűzte hozzá, majd azt is elárulta, hogy a Szily Nóra által meg nem nevezett bulvárlapok információival szemben nem gázol térdig a vérben, sőt, eddig mindössze hat kilót hízott.

Fiú lesz

De nemcsak szerencsés alkata miatt volt könnyű eltitkolni terhességét. Az elmúlt hónapokban Kaposváron játszott, és az újságírók megkeresésre telefonon válaszolt. Mivel jelenleg már a nyolcadik hónapban van, arról is be tudott számolni, hogy fiú lesz a gyermek.

A baba a hintázós jelenetet szerette

A színésznő egészen februárig dolgozott, mint mondta, gyönyörű volt a babával a hasában színpadra lépni: egy operettet és egy 56-os színdarabot csináltak végig együtt. Az operettet is élvezte a baba, az 56-os darabban pedig egy hintázós jelenet volt a kedvence.

Gubás Gabi most már csak a babára koncentrál és párjával megpróbál mindent beszerezni, amire eddig még nem volt idő. A jövő miatt nem aggódik, úgy véli, majd úgyis kiderül minden a maga idejében. A szülés illetve a gyermeknevelés sem tölti el szorongással.

De sajnos mindenki büdöslábú lesz

Szily Nóra a beszélgetés végén elmondta, hogy nosztalgikus érzések kerítették hatalmukba, és befejezésül megjegyezte - utalva arra, hogy minden gyerek felnő egyszer - hogy majd ő is olyan büdöslábú lesz, mint mindenki más.