horoszkóp

Győzike apja nem alszik az aggodalomtól

2005.04.16. 12:15
Idősebb Gáspár Győzőt bántja, hogy a fiát támadják a műsor miatt és azt üzeni, vele gyűlik meg a baja annak, aki bántani meri Győzikét. A Romantic frontembere korábban falura akart költözni, mert úgy érezte, hogy a salgótarjániak utálják.

Gáspár Győző édesapja dühös lett, amikor megtudta, hogy a fia újabb megállapodást kötött az RTL Klubbal és így folytatódik a show. A Gáspár család feje attól tart, a műsor tönkre fogja tenni a családot, írja a Színes Bulvár Lap.

Aggodalom

Idősebb Gáspár Győző keménykezű ember hírében áll, a családban állítólag mindig az övé az utolsó szó. Ezúttal mégis úgy döntött, Győzikére bízza, hogy vállalja-e a show folytatását. "Építési vállalkozó vagyok, nem értek a showbizniszhez. Szeretem a fiamat, elmondtam neki, hogy ellenzem a tévés szerepléseit, de rábíztam a döntést. A folytatás mellett döntött. Nem örülök neki" - nyilatkozta a Színes Bulvár Lapnak a rapper édesapja, aki attól tart, "a show-ra rámegy fia családja". Szerinte ugyanis "nem lehet úgy élni, hogy kamerák követik minden lépését".

Nem szabad bántani

Győzike édesapja a lapnak elmondta, éjszakánként már aludni sem tud az aggodalomról, és nagyon bántja, hogy elsőszülött fiát támadják a műsor miatt. "Irigyek az emberek. A fiam zenész, tisztességes munkával keresi a kenyerét, mégis megszólják a háta mögött" - mondta a Gáspár család feje, aki bármennyire nem örül a show folytatásának, nem engedi, hogy bántsák a fiát. Mint mondta, "vele gyűlik meg a baja azoknak, akik Győzikét bántani merik".

Mi lesz a tenyésztéssel?

Gáspár Győző korábban többször is azt nyilatkozta, megbánta, hogy az egész ország számára közszemlére bocsátotta életét. Vélhetően csak elragadtatta magát, de március végén még azt is bejelentette, hogy a valósághow miatt családjával elköltözik Salgótarjánból. Azzal indokolta döntését, hogy a helyiek a műsor óta "furcsán viselkednek velük", amit már nem tudnak elviselni. Akkor még azt tervezte, hogy egy Budapesttől 150 kilométerre lévő kis faluban telepedik le, ahol sertéstenyésztéssel fog foglalkozni. Tapasztalatai szerint ugyanis a sertések jobban szeretik őt, mint az emberek.