Gáspár Győző újra a Romantic-kal büntet

2009.01.15. 09:33
Gáspár Győző összerántotta ismét a csapatot, csak annyi változás történt, hogy Völgyi Zsuzsi helyett Toldi Anna énekhangja kényezteti a hallgatóságot. Kunovics Katinka boldog, mert szerette azt a hét évet, amíg Gáspárral zenélt, ezért szinte azonnal igent mondott a felkérésre.

Gáspár Győző úgy döntött, ismét összehozza a Romanticot. Az eredeti felállás persze nem működik, ezért Völgyi Zsuzsi helyére Toldi Anna állt. Az énekesnőt a televíziónézők a Csillag születik című RTL-es tehetségkutatóból ismerhetik, ahol többek közt húga, Viktóriai is indult. Bár az idősebbik nővér nem jutott tovább a versenyen, Gáspár Győző mégis felfigyelt rá, és barátok lettek. „Győzőnek volt az ötlete Anna, illetve ő hozta fel, mi lenne ha. Tök jónak tartottam, nekem nem jutott eszembe senki, bár személyesen nem nagyon ismerjük még egymást, de amikor utánanéztem a neten, örültem neki, mert nagyon tehetséges” – mondta Kunovics Katinka, aki hét évet zenélt már Gáspárral.

Semmi verbális erőszak

Tekintse meg képeinket!

Kunovics arra is kitért, hogy bár nem áll tapintatos ember hírében, azaz megmondja a véleményét, ha szakmailag valaki nem kompetens, de nem hiszi, hogy bármikor szüksége lesz a vegytiszta verbális erőszakra, mert Toldi hangja egyszerűen csodálatos. Gáspár Győző, ahogy megtudtuk a lányoktól, egy pénteki napon telefonált, hogy gondolkodjanak el azon, lenne-e kedvük a Romanticot újra feléleszteni. Hétfőn visszahívta őket, és mint kiderült, egyik lány sem vacillált azon, hogy belevágjon-e a kalandba. ”Örültem, hogy újból átélhetem majd azt, amit előtte” – mondta Kunovics. Toldi ezzel szemben arról számolt, hogy amikor megkereste az ajánlattal Gáspár, akkor szinte azonnal tudta, mit fog válaszolni. „Nagyon szerettem a Romaticot, és imádok énekelni. A húgommal a Csillag születik után voltak fellépéseink, meg is keresett minket egy dalszövegíró, aztán el is készült a bemutatkozó lemezünk, de Viktória most négyhónapos terhes, így sajnos nem lett semmi belőle.”

Toldi biztos benne, hogy meg fog változni az élete, ahogy beindul a Romatic szekere, és mivel a színpad a nagy szerelme, ez valójában az élete álma is. „A zenekar 2009. január 13-ával újjáalakult. Teljes gőzzel dolgozunk az új sikereken. Nagyon hiányzott már nekem a zenélés, a Romantic mindig is a szívem csücske volt, hiszen mégiscsak a zenekarnak köszönhetően lettem ismert” – tette hozzá Gáspár, aki szintén nagyon boldog. Mivel egy évig szünetel a show-ja, így ideje is lesz arra, hogy a saját zenekarával ismét a csúcsra törjön. Kunovics Katinka pedig elmondta, hogy mivel eddig mindig két hétbe telt, mire felénekelték a dalokat a lemezre, most se szánnak erre több időt, babonából sem, így tavasszal már meg is lesz az új album.