horoszkóp

Lopással vádolták Győzikét

2006.08.21. 11:10
Győzikét kórházba szállították, írja a Blikk. A rappert hajnali háromkor vették fel, mert a zárójelentés szerint "kevert szorongásos és depressziós zavarban" szenved. A legnagyobb baja az volt, hogy egykori zenekarának tagjai azzal vádolták, hogy meglopta őket.

Gáspár Győző a hétvégi fellépésén lett rosszul, leszédült a színpadról, és ekkor állítólag nagyon rosszul nézett ki. A lapnak azt nyilatkozta, hogy attól borult ki, hogy zenekarának tagjai azt nyilatkozták, több millióval meglopta őket. Szombaton állítólag újságírók hada kereste meg, és ettől Győzike végig azt érezte, hogy tolvajnak tartják.

Győzike a legjobban fizetett sztár

Győzi a lapnak elmondta, a Romantic 150 ezer forintokat kért fellépésenként, amiből mindenki egyaránt 40-40 ezer forintot kapott.

Győzi azt is elmondta, ő nem lop meg senkit, és nem azért gazdag, mert elvette a lányoktól a pénzt, hanem mert van egy jómódú apja, a második apja pedig az RTL Klub, aminek köszönhetően ő a legjobban fizetett sztár.

Anyukája is szívére vette

Elmondásai alapján még az is rosszul érinti, hogy noha ő fedezte fel Zsuzsit a zenekarból, épp a lányok tették ki a Romanticból. A legrosszabb minden közül az esett Győzinek, hogy lopással vádolják, amit édesanyja is nagyon a szívére vett.