horoszkóp

Gáspár Gyõzõ ötödször is megnõsül

2008.01.27. 13:17
Már biztos, hogy tavasszal folytatódik a Gyõzike show, ahogy az is, hogy nyáron ismét összeházasodik Gáspár Gyõzõ és Balla Bea. Ezúttal Galambos Lajost és Vágó Istvánt kérik fel esküvõi tanúknak.

Az ötlet, mint mindig, természetesen a családfõ fejébõl pattant ki. A tizenöt éve házasságban élõ pár nem elõször mondja ki a boldogító igent, konkrétan az ötödik esküvőjükre készülnek idén. Gáspár már a dátumot is elárulta a Blikknek: „2008. július 26-ra tûztük ki, a helyszín Nógrádmegyer. Ilyen még nem volt Magyarországon."

Elõször tízéves évfordulójukon erõsítették meg frigyüket, de Gáspár arról az esküvõrõl nagyon hiányolta Galambos Lajost, akinek elmondása szerint sokat köszönhet, hiszen õ indította el a siker útján. Akkor rengeteg celebbel dobták fel a hangulatot, de idén nyárra nem terveznek ennyi közszereplõt meginvitálni.

Gáspár Gyõzõ az ötödik esküvõi tanújának Lagzi Lajcsit jelölte meg, feleségének pedig Vágó Istvánt szánja. Az érintettek ugyan még nem értesültek a feladatról, de Gáspárt ez nem zavarja. „A két tanún kívül nem lesz más híresség. Nem akarunk sztárokat, felhajtást. Ez most az isteni szeretetrõl szól, hogy még vagy húsz évig áldjon meg minket. Vissza akarok menni a gyökereimhez, a szüleimhez, a lagzi is náluk lesz. Ötszáz vendéget várunk, a plébánossal is megegyeztünk már. Virág és Evelyn mindennap errõl beszél."

A Gyõzike-show fõszereplõje szerint ez az esküvõ más lesz mint a többi, hiszen nemcsak újból feleségül veszi nejét, de áldást is kér a jóistentõl a kapcsolat megerõsítésére. „A romáknál ez szokás" - tette hozzá a férj, akinek még meg kell gyõznie asszonyát arról, hogy ez valójában jó ötlet és hihetetlenül fontos dolog.