horoszkóp

Előkerült Mel Gibson szerelemgyereke

2006.12.18. 13:23
A színész még névtelen narancslégyári munkásként dolgozott, mikor egyéjszakás kalandba bonyolódott egy 17 éves stoppossal. A kapcsolat gyümölcse most DNS-tesztet követel.

A színészt legutóbb ittas vezetése, majd ehhez kapcsolódóan rasszista megjegyzései kapcsán kapta fel a világsajtó, de most még ennél is jobb témával szolgált: egy házasságon kívüli gyerekkel.

Előtte az utódja

Carmel Sloane ausztrál festőnő azt állítja, ő valójában Mel Gibson lánya, akivel édesanyja 30 évvel ezelőtt egy egyéjszakás kalandból maradt terhes az akkor még teljesen névtelen színésztől. "Nem pénzért csinálom" - idézi Sloane-t a News of the World alapján az abc.com. "Csak szeretnék végre találkozni azzal az emberrel, akiről mindig is tudtam, hogy ő az apám, és azt akarom, ismerje meg az unokáját. Nagyon klassz kölyök, okos és kreatív. Biztos büszke lenne rá".

DNS-teszttel cáfolhatná

A nő szerint ügyvédei már megtették a jogi lépéseket, hogy Gibsont apasági vizsgálatra kötelezzék: "Húsz éve abban a tudatban nőttem fel, hogy ő az apám. Szeretném végre biztosan tudni, nem akarok újabb húsz évet bizonytalanságban élni. Nincs más választásunk, mint törvényes keretek közt megbizonyosodni erről, hogy egyszer s mindenkorra lezárjuk az ügyet. Egy szimpla DNS-teszt majd eldönti" - írja a digitalspy.com.

A narancslégyár felé félúton

A News of the World megszólaltatta Sloane édesanyját, Marilynt is, aki elmondta: 1976-ban, 17 évesen stoppolt Adelaide-ből Sidneybe "igen szűk farmerben", amikor az akkor még ismeretlen színész felvette őt. "Mondtam neki, ha bármi történik, terhes leszek, vagy ilyesmi, meg fogom keresni. Erre azt válaszolta, hogy ő egyszer még híres lesz, úgyhogy tudni fogom, hogy találom meg". Marilyn szerint ismeretségük mindössze egyetlen éjszakára szólt, másnap reggel Gibson azzal lépett le, hogy munkába kell mennie: akkoriban az adelaide-i narancslégyárban dolgozott.

Gibson vagy szóvivői egyelőre hivatalosan nem reagáltak Sloane állításaira.