Giselle Bündchen mielőbb férjhez akar menni

2005.01.12. 11:44
Giselle Bündchent nem zavarná, ha modellkarrierjét fel kéne adni a családtervezés miatt. A 24 éves modell bevallotta, szívesen férjhez menne, és szülne három gyereket, de csakis Leonardo DiCapriónak.

Giselle Bündchen szeretne férjhez menni, de ez a lehetőség egyedül akkor érdekli, ha Leonardo DiCaprio kérné meg a kezét.

Három gyereket szeretne

"Nagyon vágyok arra, hogy feleség legyek. Három gyereket szeretnék, de az is fontos, hogy boldog házasságban éljek" - mondta a Sun című lapnak adott interjújában a 24 éves brazil származású modell, aki amiatt szakított korábban filmszínész barátjával, mert szerinte nem volt érett egy komoly kapcsolatra. Más források szerint Leonardo nem gondolta komolyan a leánykérést.

Ennek ellentmond az a hír, amely még tavalyelőtt télen jelent meg a párról. Eszerint DiCaprio feleségül kérte Giselle Bundchent, aki a brazil szokásokra hivatkozva egy darabig halogatta a választ. A színész szerelme jeléül egy méregdrága gyűrűvel lepte meg kedvesét. Akkor úgy tervezték, az esküvőt Amerikában és Brazíliában is megtartják. Erre azonban egyelőre nem került sor.

Szakítás-széria

A pár azóta még egy szakításon túl van, amelyet Giselle azzal indokolt, hogy képtelen elviselni barátja féktelen életmódját. DiCaprióékhoz közel álló barátok szerint most mégis közelebb állnak egymáshoz, mint valaha.

A családfenntartással sem lehet probléma. A brazil modell tavaly a divatszakma második leggazdagabb nője volt. Éves költségvetését az a szerződés határozta meg, amit a Victoria's Secret luxusfehérnemű-céggel írt alá. A modellt négy éven át összesen 30 millió dollárral jutalmazza a cég, amelynek kampányához Gisele az arcát és testét adta. A felfutás hatására divatbemutatókat már nem kell 50 ezer dollár alatt vállalnia.