Pénzbüntetést kapott Gáspár Laci

2007.05.26. 11:21
Kilencvenezer forintos pénzbírságra ítélték Gáspár Lacit. Az énekes Gáspár Bea születésnapi buliján verekedett össze néhány vendéggel, ezután garázdaság miatt indult ellene eljárás. Az énekes akár két éves börtönbüntetést is kaphatott volna.

Kilencvenezer forintos pénzbírságra ítélték a garázdasággal gyanúsított Gáspár Lacit, írja a Blikk. Az énekes akár két éves börtönbüntetést is kaphatott volna, de a bíróság pénzbírságot szabott ki rá, így priusza sem lesz. Gáspár Laci az ügyben nem nyilatkozott, mondván kikészült idegileg, sajtófőnöke viszont elmondta, a büntetés mértéke azt támasztja alá, hogy az énekesnek nem volt komoly szerepe a verekedésben.

Ki akarják csinálni

Tavaly július végén a salgótarjáni megyeháza éttermében az Gáspár Győző feleségének 32. születésnapját ünnepelte a család és jó néhány barát. A buli erotikus chippendale-show-val kezdődött, később a vendégek közül néhányan összevitatkoztak, majd az épület előtt verekedni kezdtek. Egy autó szélvédője betört a pofozkodás során, végül a rendőrséget senki nem hívta ki.

A verekedést a megyeház biztonsági kamerái rögzítették, és videofelvételen felismerhető volt Gáspár Laci. Az énekes és néhány társa ellen a felvételek alapján indult eljárás garázdaság miatt.

Gáspár Laci többször is nyilatkozott az ügyben, először tagadta, majd elismerte, hogy köze van a verekedéshez. "Verekedésbe keveredtem. De nem én ütöttem először, hanem belémkötöttek. Arra kényszerültem, hogy védjem magamat és a testvéremet" - utalt Gáspár Zsoltra is az énekes. Végül azt állította, ezzel az üggyel ki akarják csinálni idegileg, de hogy kik, arra nem tért ki.