George Michael a pasijához költözik

2004.06.28. 15:46
Bár Amerika-ellenes dala, a Shoot the Dog óta nem túl népszerű az USA-ban, George Michael most mégis a texasi Dallasba költözik. Ott él ugyanis szerelme, Kenny Goss, akivel közösen vásárolták álomvillájukat. Az énekes a múltban már többször is kijelentette, hogy visszavonul, de új albuma, a Patience okán most úgy gondolja: lehet, hogy mégis turnéra indul 2005-ben.
George Michael a hírek szerint Dallasba költözik: itt lakik ugyanis szerelme, Kenny Goss - adta hírül a Mirror. A döntés meglehetősen merésznek tűnik, tekintve, hogy az énekes meglehetős népszerűtlenségre tett szert jövendőbeli otthonában, Texasban azzal, hogy Amerika-ellenes Shoot the Dog című számában erőteljesen támadta a texasi születésű ifjabb George Bush-t. Michaelt azonban ez nem zavarja: 5 millió fontot (majd' 1,9 milliárd forintot) költött új otthonára, Los Angeles-i lakását pedig már árulja.

Ami a boldogsághoz kell: szerelem, kutyák, tévé és fű

Az új rezidenciában billiárdszoba és úszómedence is található, és csodás panorámát kínál a városra, melyet először Kenny mutatott meg az énekesnek - állítja az újság. Barátai szerint "George teljesen beleszeretett Dallasba, és Kennyvel együtt mindketten biztosak benne, hogy megtalálták a megfelelő otthont maguknak. Tényleg csodaszép a hely, lélegzetelállító kilátással - mióta megvették, már többször is voltak ott, és egyszerűen imádják."

Az évek során az énekes több ingatlant is vásárolt, de ezeket mostanában kezdi eladogatni, csak londoni lakását és a London közeli Goringben lévő házát tartja meg: "A többit már ritkán használom, mert nem utazgatok annyit, mint régen, úgyhogy igazából már csak felesleges pénzkidobásnak voltak. Teljesen otthonülő lettem, nagyon visszavonult életet élek. Van egy szerelmem, két imádnivaló kutyánk, tévézünk, füvezünk - boldog vagyok."

A régebben iskolai tornatanárként, légiutas-kísérőként és fitnessz-trénerként is dolgozó, mára egy sportruházati cégnél magas beosztásban lévő, 45 éves Goss-t egy közös barátjuk mutatta be George Michaelnek még 1996-ban, de csak hat éve élnek együtt. A pár ismerősei szerint Goss-nak kiváló a humora, de a feltűnést nem kedveli: ha teheti, igyekszik inkább a háttérben maradni híres partnere mellett, aki ma már szintén visszavonult életet él. Michaelt saját állítása szerint soha nem érdekelte a pénz, azóta tudja élvezni, mióta boldog párkapcsolatban él Kennyvel.

Lesz turné, vagy nem lesz turné?

Az énekes - aki három napja töltötte be 41 évét - már többször nyilatkozta, hogy visszavonul: "Elég pénzt kerestem már ahhoz, hogy akár életem végéig is bőven megéljek belőle. A jövőben az interneten, ingyen szeretném megjelentetni a dalaimat, vagy legfeljebb jótékonysági céllal kérek jogdíjat." Ehhez képest a Contactmusic.com-on pár napja megjelent hír szerint 2005-ben lehet, hogy mégiscsak világkörüli turnéra indul majd legújabb, Patience című albumával: "Elképzelhető, hogy jövőre koncertturnéra megyek, de hogy mennyire lesz ez nagy turné, az az album fogadtatásától függ." Az album második dala, a Flawless június 28-án jelenik meg az angol lemezboltokban, a videoklipet hozzá Ridley Scott fia, Jake Scott rendezte.

Egy fellépése viszont egész biztosan lesz a közeljövőben: az athéni olimpia szervezői felkérték, hogy lépjen fel a nyitóceremónián, és ezt nagy örömmel vállalta. "Ha valaki pár éve azt mondta volna, hogy ennyire boldog leszek, nagyon megkönnyebbültem volna." - mondja 1998-as letartóztatására és életének akkori mélypontjára célozva. "Ma már nem félek semmitől."