horoszkóp

George Michael fontolgatta az öngyilkosságot

2004.09.10. 12:02
George Michael egyszerre vallotta be, hogy öngyilkosságot akart elkövetni és hogy majdnem ágyba bújt Madonnával. Egy díjkiosztó ünnepségen "ferdének" nevezték, de frappánsan visszavágott.
George Michael bevallotta, hogy anyja halála után annyira depressziós lett, hogy erősen foglalkoztatta az öngyilkosság gondolata. Egyedül barátjának, Kenny Goss-nak köszönheti, hogy mindez nem történt meg, aki kirángatta a teljes csüggedtségből és megakadályozta, hogy megvalósítsa tervét.

Értéktelennek érezte magát

Az énekes anyja, Lesley Panayiotu 1997-ben hunyt el rákban. George Michael a GQ magazinnak elmondta, ha barátja nem lett volna vele, "élete veszélybe került volna". "Miután mama meghalt, nem tudtam írni. Értéktelennek éreztem magam" - mondta az énekes.

Majdnem egy ágyban Madonnával

A 41 éves sztár azt is megosztotta a magazinnal, hogy karrierje elején egyszer hajszál híján ágyba bújt Madonnával. "Csak 23 éves voltam, és szörnyen megrémültem, mert éreztem, hogy akar tőlem valamit. Úgy gondoltam, ez a nő tényleg nagyon szexi" - mondta.

Ferde

A GQ magazin életműdíjjal jutalmazta George Michael munkásságát. A popsztár a kedd esti díjkiosztón szócsatába keveredett Ricky Gervais műsorvezetővel, miután Gervais "ferdének" nevezte. A konferanszié akkor tette a szemtelen megjegyzést, amikor az énekesnek átadta az életműdíjat a londoni Royal Albert Hallban.

George Michael azonban vette a tréfát és a következő szavakkal vágott vissza frappánsan: "Köszönöm, Ricky, te f*szfej."