horoszkóp

Rod Stewartot egy gól miatt perelheti Paul Oakenfold

2004.09.02. 16:37
A brit sztár-DJ zokon vette az énekestől, amiért az koncertje végén egy közönség közé lőtt labdával véletlenül telibetalálta az apósát. Az idős férfi agyrázkódást szenvedett, Oakenfold neje bocsánatkérést követel, férje pedig perrel fenyegetőzik. A sport káros az egészségre.
A közismerten futballrajongó Rod Stewart koncert közben kirúgott egy focilabdát színpadról, és ezzel sikerült épp a brit sztár-Dj, Paul Oakenfold apósát telibe találnia. A 61 éves Frail Vincenzo Costát a fején találta el a bombagól, épp amikor kilépett volna a Los Angeles-i Hollywood Bowl stadionból. Lánya, Angela szerint a papa rosszul lett és emiatt kellett kórházba szállítani; a sértett vej pedig pert fontolgat, amennyiben zenészkollégája nem kér bocsánatot a családtól.

A nap fénypontja

A sztár-DJ Oakenfold és neje, a színésznő Angela 300 fontot költöttek az apósék koncertjegyekre, az idős házaspár amerikai tartózkodása fénypontjának szánták a meglepetést. Az idős szabó, Vincenzo és neje, a 60 esztendős Rita a kelet-londoni Gants Hill-i otthonukból érkeztek lányuk és vejük meglátogatására. Angela a stadion előtt várta őket autójával, amikor Rita egy elsősegély-állomásról felhívta őt a hírrel. A színésznő szerint "papa iszonyú állapotban volt, attól rettegtem, hogy mindjárt szívrohamot kap". A kórházban több mint négy órán át vizsgálták a megrettent apóst, mielőtt végül agyrázkódás diagnózisával és egy adag fájdalomcsillapítóval hazaengedték volna.

Nem ez volt az első eset

A DJ-nej azóta több ízben is panaszt tett a show szervezőinél, Stewart szóvivője azonban egyelőre nem szolgál részletekkel: "Egyelőre nincsenek információink az incidensről, de amint lesznek, kinyomozzuk, mit történt." Az énekes általában úgy fejezi be koncertjeit, hogy egy labdát rúg a közönség közé. Két éve egy 47 éves rajongója, Steve Tudor jelentkezett, aki azt állította, hogy emiatt törte el az ujját egy cardiffi koncerten.