A modell pár nap alatt jött rá, hogy terhes, hogy őszre várja második gyermekét és hogy gömbölyödik a pocakja.

Március első hetében Görög Zita felkereste az egyik legkedveltebb kismamaszaküzletet Budapesten. A 2 in 1-ban egy olvasónk fel is figyelt a gyermeke apjával érkező celebre, és arra a következtetésre jutott, hogy elsőnek ő tudta meg: a modell újra terhes. Görög Zita a Velvetnek viszont azzal magyarázta a kismama butikban tett látogatását, hogy Seres Attila testvérének keresett megfelelő viseletet, mert állítása szerint az asszony gyermeket vár.

Görög Zita

Tehát Görög Zita március 5-én még nem sejtette - konkrétan tagadta -, hogy áldott állapotban lenne. Azonban a héten számára is kiderült, hogy ismét gyermeket vár és már azt is tudta: Milán testvére ősszel fog megszületni. „Nagyon boldogok vagyunk. Attilával szerettünk volna Milusnak egy kistestvért, és most, hogy növekszik a pocim, megvalósulni látszik a kis családi tervünk. Rengeteg szerveznivalónk van most, nekem az egyik legsürgetőbb a jogosítvány megszerzése" - mondta a Viva televízió Szexi vagy nem című szépségversenyén zsűriző anyuka a hot! magazinnak.

Március első hetében modell kedélyesen azt is megosztotta velünk, hogy saját terhessége idején szívesen hordta az üzlet ruháit, mert nagyon kényelmes viseletnek ítélte az itt kapható darabokat. Majd köszönte szépen az érdeklődést  és kiemelte: remekül érzi magát kisfiával, Miluskával, aki nemrég lett egyéves. Természetesen a Velvet is sejtette, hogy egy idő után eszébe jut egy celebnek, hogy „ja tényleg, valójában terhes vagyok."