horoszkóp

Görög Zita bevallotta a koreográfust

2005.11.09. 14:05
Görög Zita és a Megasztár koreográfusa mégiscsak együtt vannak és nyíltan felvállalják szerelmüket.

Eddig úgy tudtuk, hogy hiába minden híresztelés és összeboronálás, Görög Zita és a Megasztár koreográfusa közt nincs semmi egyéb, pusztán jó barátság. Erre most tessék. A Blikk információi szerint a műsorvezetőnő most már nyíltan vállalja kapcsolatát Seres Attilával, aki azóta elvált feleségétől és tiszta szívből szereti Zitát.

Eddig tagadta

Görög Zita

Fél éve még nagy port kavart, amikor a Blikk újságírója smároláson kapta Görög Zitát egy belvárosi étteremben az akkor még nős Seres Attilával, aki történetesen a modell kollegája volt a Megasztárban. Akkor Görög sztoikus nyugalommal tagadta a híreszteléseket és nem értette, hogy mért próbálja őt a sajtó mindenkivel összehozni.

Lecsillapodott kedélyek

Mára már megnyugodtak a kedélyek, írta a lap, így Görög és Seres úgy döntöttek, nem titkolóznak tovább. Ez persze nem jelenti azt, hogy minden lépésükről szeretnék ha beszámolna a sajtó, de nem akarnak feleslegesen rettegni attól, hogy valaki esetleg lefotózza őket. A modell-műsorvezetőnő-színésznő azt is elmesélte Blikknek, hogy mennyire boldog Attilával és hogy igazi szerelmére talált a férfiban.

Nevetséges média

Megkerestük Görög Zitát, aki nem cáfolta a hírt és ismét hangot adott abbéli véleményének, hogy a bulvársajtó tönkreteszi a párok életét, és ők ebből szeretnének kimaradni. "Szeretjük egymást és kész. Ennyi. Nevetségesnek találom, hogy ennyit foglalkoznak velem és a magánéletemmel, de az olyan párokat is, akik mindet elkövetnek, hogy állandóan a bulvársajtó napirendjén legyenek" mondta tömören a műsorvezetőnő.