Három percig meztelen Görög Zita

2006.03.16. 10:56
A Megasztár műsorvezetője nem örül, mert mostantól nálunk is kapható az a film, amiben meztelenül látható, pedig ő ruhában szeret szerepelni. A 8 mm második részének Nicolas Cage-hez nincs köze, de az mindegy is.

Görög Zita újra izgulhat két éve forgatott erotikus thrillere miatt, mivel az a napokban már Magyarországon is a boltokba került. Görög a Blikknek elárulta, valójában szörnyen érezte magát a forgatáson, ahol meztelenkednie kellett.

Leszbi, gruppen, fürdőzgetés

A sztár bizonyára nem kapta meg előre a forgatókönyvet, és ezért nem tudta, miről fog szólni a 8 milliméter című film második része, ami amúgy köszönő viszonyban sincs a Nicolas Cage neve által fémjelzett első résszel, bár tény, hogy ez is amerikai produkció. A filmben amúgy - nem csak meztelen szerepben - több magyar híresség is feltűnik, mint például Bánfalvi Ágnes, Gáspár Imola, Makrai Pál vagy Haumann Máté, de még a pornós Király Katalin is; a főszerepet mégis a nógrádi születésű modell játssza.

Az exmodell most már bánja, hogy annak idején elvállalta a szerepet, persze akkor még kezdő showműsor-vezetőnő volt, és nem színésznő, mint most. A napilap szerint a meztelen modellt három teljes percen át látható egy háromfős szexjelenetben, de már a film első kockáin pucéran fürdőzik, így lassítva további kéjes pillanatokat szerezhet az arra vágyó férfinézőknek.

Inkább lenne Lady Machbeth

Celeblistánk már örökösnek tűnő első helyezettje ma már nem írná alá a szerződést, mivel elmondása szerint nem akarja megbántani szeretteit, akik úgy tűnik, mégsem tudják kezelni Görög színésznőségét, hiszen akkor feltehetően megértenék a meztelenkedést is. A sztár persze jobban örülne, ha inkább drámai szerepeket játszhatna, amiben nem alakjával, hanem tehetségével domboríthatna. A Fej vagy írás című filmben nem a meztelenkedéssel, hanem a csókolózással volt baja Görögnek, aki láthatóan nagyon nehezen nyílik meg idegen pasik előtt, mert állítása szerint még a torka is bedagad, ha ismeretlennel kell csókolózni.

Seres, nem Seres

A műsorvezetőnő, akinek már nincs többé gondja az "sms számon" szó mássalhangzó-torlódásával, mostanában boldog, amióta publikussá vált viszonya a Megasztár koreográfusával, Seres Attilával, sőt azóta még a színpadon is mintha otthonosabban mozogna. Amúgy a nagy szerelemről a színt vallás óta nem esik szó, így csak sejteni lehet, hogy még együtt vannak, mert Görög most boldog, és nem arról panaszkodik a lapoknak, hogy félnek tőle a férfiak.

A műsorvezetőnő előző filmje, az Underworld 2 óriási siker volt Amerikában, sőt bizonyos hírek szerint maguk az amerikai nézők támasztották fel az első részben hirtelen halált halt modellt, aki egy vámpírdinasztia uralkodónőjét játszotta, ijesztő kék kontaktlencsében. Görög filmes karrierje tehát töretlenül ível felfelé, annak pedig külön örülhetne, hogy végre azt is láthatjuk, hogyan smárol egy nővel, és nem csak azt a kétségbeesett arckifejezést, amikor hirtelen nem jut eszébe semmilyen kérdés, amit a zsűri előtt álló sztárjelöltekhez intézhetne.