horoszkóp

Hugh Grant szakított barátnőjével

2007.02.18. 18:32
Újabb sztárpár kapcsolata jutott zsákutcába. Ezúttal Hugh Grant lett facér. Talán nem is bánkódik nagyon, ugyanis nem bírja sokáig a kötöttségeket.

Hugh Grant és barátnője, Jemima Khan elhatározták, hogy véget vetnek hároméves kapcsolatuknak és békésen szakítanak egymással. A színész azt mondta, nagyon rázós heteken vannak túl mindketten.

Közös döntés, beletörődés

A pár szóvivője közölte, a szakítás valóban békés úton zajlott, kölcsönösen megbecsülik egymást, ezért nem is akarták tovább halogatni a bejelentést.

Jemima egyik barátja azt mondja, a pár mindkét tagja teljesen természetesnek tartja, hogy véget ért ez a hosszú kapcsolat. Egyszerűen tudomásul vették - mondja Khan barátja. Jemima egy ideje már érezte, hogy nem elég stabil a viszonyuk egy házassághoz.

Kifulladt a rajongás

Jemina nagyon rajongott Hugh-ért, és senki nem volt képes eltántorítani imádottjától. Most érthetően nagyon szomorú, de tudja, hogy túl kell tennie magát rajta - pletykált az ismerős a sajtónak.

A hírek szerint a szakítás már Khan 33. születésnapján elkezdődött, amikor is Khan azon viccelődött, hogy Grantnek fóbiája van attól, hogy bárkihez is el legyen kötelezve.