Hugh Grant lenyúlja mások nőit

2004.06.29. 10:47
Egy brazil férfi azzal vádolja Hugh Grant-et, hogy ellopta tőle barátnőjét. Dana Verbytska személyi tréner már a harmadik hölgy, akivel az Igazából szerelem sztárját az utóbbi hetekben összehozták.
Hugh Grant-re, aki majdnem tíz évig volt együtt Liz Hurley-vel, mostanában nem jellemzőek a tartós kapcsolatok. Sőt, az utóbbi években egyetlen olyan hölgy sem akadt, aki hosszabb ideig feltűnt volna a színész oldalán.

Elvált nők klubja

Hugh Grant
Dana Verbytska mellett az utóbbi hetekben Grant állítólag Colin Montgomerie golfjátékos feleségét, Eimar Montgomerie-t is vigasztalta, sőt látták feltűnően udvarolni Jemima Khan-nak is. Utóbbi előkelő hölgy - egy brit multimilliomos gyáros, James Goldsmithnek a lánya - egyébként éppen a múlt héten jelentette be, hogy elvált politikai babérokra törő, pakisztáni férjétől, Imran Khan-tól, így valószínűleg ő is vigaszra szorul.

Grant és Jemima Khan ugyan állították, hogy csak barátok, ennek ellenére kerülő utakon menekültek el a klubból, ahol felismerték őket, nehogy egy közös fotó tanúskodjon együttlétükről. Mindamellett elképzelhető, hogy a kettőjük viszonyáról szóló pletyka minden valóságalapot nélkülöz, hiszen Khan és Grant már régóta barátok.

Csapos kontra filmsztár

Augusto Junior, brazil származású csapos azonban állítja, barátnője nem csupán munkakapcsolatban áll a 43 éves színésszel, - írja a Daily Mail. Junior azt mondja, akkor fogott gyanút, amikor azon kapta barátnőjét, hogy igen furcsa időpontban társalog Granttal. "Elvégre munkaügyben nem hív fel az ember senkit éjfélkor" - mondta a hoppon maradt barát.

Amikor aztán Verbytska elköltözött közös otthonukból, állítólag be is ismerte ex-párjának, hogy viszonya van Granttel - akivel egyébként a Chelsea tornaklubbal találkozott, ahol dolgozik. "Hugh Grant egy nagyon híres filmsztár, hogyan versenyezhetnék vele? Elcsavarta a fejét a hírnevével és a pénzével" - mondta Junior. "Nem tudom, tudta-e, hogy Danának van barátja, de a lényeg ugyanaz, elvette tőlem a nőt, akit szeretek" - kesergett tovább az elhagyott csapos.