Hugh Grant megtalálta az igazit

2004.08.02. 15:58
Hugh Grant szerelmes. A színész azt állítja, hosszú idő után ismét komoly társra lelt Jemima Goldsmith Khan személyében, így abbahagyja a keresgélést. Sajnos.
Sokáig úgy tűnt, a 43 éves Hugh Grant egyáltalán nem akar megállapodni és családot alapítani túl a negyedik ikszen. A színészhez közelállók szerint, éppen ellenkezőleg, versenyt űzött abból, hány hölgyet tud ujjai köré csavarni. Legalábbis ezt állítja Grant egyik volt barátnője, Kasia Komorowicz. A 30 éves, cserbenhagyott szépség szerint a nőcsábász szinte minden útjába kerülő hölgynek udvarolt.

Nősorozat

Grant Nemrégiben azzal kavart botrányt, hogy elszerette vőlegényétől személyi edzőjét. A csinos, 25 éves Dana Verbytska azonnal otthagyta a vendéglátásban dolgozó barátját, és csak Grantre koncentrált. Kár volt, mert az a kapcsolat is hamar véget ért, és Verbytska csak reménykedhet, hogy vőlegénye visszafogadja. Verbytska előtt Grant Colin Montgomerie golfjátékos feleségét, Eimar Montgomerie-t vigasztalta, még előtte pedig a 28 éves Martine McCutcheon színésznővel mutatkozott, akivel együtt játszott az Igazából szerelem című filmben.

"Nem találja az igazi szerelmet. Pedig már elmúlt negyven és még mindig kétségbeesetten keresi az első Grantnét" - mondta az egyik ismerős. "Úgy érzi minden csinos nőre le kell csapnia, hiszen potenciális feleség lehet."

Házasság is lehet

Talán Grant most végre mégis megtalálta jövendőbelijét, nem hiába fogyasztott el öt hölgyet pár hónap alatt. A színész legutóbbi hódítása, - mint azt a Velvet is megírta - Jemima Khan, a legendás pakisztáni krikettjátékos jómódú exfelesége, aki nem régiben jelentette be, hogy elválik férjétől. Bár állították, hogy csak barátok, nyílt titok volt, hogy ennél több van köztük. Eleinte sehol nem mutatkoztak nyilvánosan, most azonban Grant azt nyilatkozta, úgy érzi megtalálta az igaz szerelmet Jemima Goldsmith Khan személyében.

A színész barátai szerint Grant azért vándorolt egyfolytában hölgyről-hölgyre, mert állandóan volt kedvese, Liz Hurley emléke kísértette, akivel több mint tíz évig együtt volt. "Nem véletlen, hogy éppen Jemimát választotta" - mondta egy Granthez közel álló barát a The Mirrornak." Hiszen Jemima hasonlít Elizabethre. Jómódú, gyönyörű, intelligens és szellemes." A barátok már az esküvőre készülnek, hiszen azt látják, a színész ezt a kapcsolatot végre komolyan veszi.

"Végre szellemi társra lelt. Azt hiszem Jemima sokkal inkább az eszével hódította meg az Oxfordban végzett Grantet, semmint a vagyonával, vagy a szépségével" - nyilatkozta egy másik közel álló.