Hugh Grant házasodni készül

2004.10.19. 13:24
Hugh Grant állítólag készen áll arra, hogy életében először megnősüljön, és megkérje szerelme, Jemima Khan kezét. A színész már az apaszerepbe is belszokott, és sorra mondja vissza a munkáit.
A romantikus filmszerepek hercegét elbűvölte elvált, gazdag barátnője, és hamarosan feleségül akarja kérni.

A kedves papa

A döntést a megrögzött agglegény nem egyedül hozta, apja beszélte ugyanis rá a házasságra, miután egy családi összejövetelen a színész bevallotta, úgy érzi, egy percig sem bírja barátnője nélkül. "Hugh bevallotta az apjának, hogy még soha egy nőt sem szeretett ennyire, és szinte fáj a szíve, ha el kell válnia Jemimától. Erre az apja azt mondta, ha tényleg ennyire szereti, vegye feleségül." - nyilatkozta az angol Daily Sun című bulvárújságnak a család egyik ismerőse, aki szerint ennyi biztatás elég is volt a 44 éves színésznek.

A házasságnak valószínűleg semmi akadálya nem lesz, Jemima Khan is többször nyilatkozta, hogy rettenetesen szerelmes a színészbe, és fájdalmas válása után végre "forgószél erejű érzelmek" ragadták magával. Mint azt a Velvet is megírta, Jemima Khan júniusban vált el politikai babérokra törő, pakisztáni származású férjétől, akitől két gyermeke is született, Kasim és Szulejmán. A 30 éves Khan nem mellesleg hatalmas vagyon örököse, hiszen apja az egyik leggazdagabb gyártulajdonos Angliában.

Első a szórakozás

Grant és Khan sokáig bujkált a nyilvánosság elől, és próbálták titkolni kapcsolatukat, most azonban már mindenkivel meg akarják osztani boldogságukat. "Boldogabb vagyok, mint valaha, és azt akarom, hogy ezt mindenki tudja" - nyilatkozta Jemima Khan. "Nagyon fiatalon mentem férjhez és szültem gyerekeket, most viszont szórakozom, és jól érzem magam." Grant állítólag imádja a két fiút is, és saját gyereket is szeretne.

Hugh Grant komoly szándékai már sejthetőek voltak, mikor múlt hónapban bemutatta választottját apjának. A színész eddig csak egyetlen kapcsolatot vett komolyan, Liz Hurley-vel majdnem tíz évig voltak együtt. A magánéletre koncentráló sztár kollégái szerint teljesen elhanyagolja munkáját, igaz már mostani kapcsolata előtt is gyakran tett olyan kijelentéseket, miszerint elege van a színészetből, hiszen sosem fogják komoly színésznek tartani, pénze meg már így is elég van. Most azonban tudatosan mondja vissza munkáit, nem vállalta például a Bridget Jones második részének népszerűsítésérhez kapcsolódó promóciós munkákat sem.