horoszkóp

Hugh Grant 12 milliárdos házat vesz és nősül

2005.02.07. 17:25
Egy francia szigetecskén vásárol egy kisebb fajta kastélyt Hugh Grant és élete szerelmének titulált Jemima Khan. A ház ára kissé borsos, 50 millió euró, de a pár úgy gondolja, ennyi kijár nászajándékba.

Mi már tavaly októberben pedzegettük, hogy Hugh Grant, aki az idő előre haladtával csak egyre vonzóbb lesz, el fogja venni Jemima Khant, aki meg már most is elég vonzó, ráadásul gazdag is. Az esküvő napja valószínűleg tényleg nincs messze; a pár most éppen egy francia szigeten nézett ki magának egy kisebb kastélyt, a jól értesültek szerint maguknak szánják, nászajándékba.

Lagzi lesz

Az Igazából szerelem sztárjának barátai szerint Grant készen áll arra, hogy megkérje barátnője kezét, ráadásul a ház ára, az a bizonyos 50 millió euró, azaz 12 milliárd forint is egy összegben rajta van a bankszámlán. A színészt már apja is biztatta, vegye már feleségül a lányt, mire Grant magába szállt, és olyanokat nyilatkozott, mint elege van a színészetből, és szeretne már gyerekeket. Igaz Jemima Khan, Imrah Khan pakisztáni krikettjátékos egykori felesége meg éppen azt nyilatkozta, hogy korán szült, megbánta házasságát is, és örül, hogy most végre szórakozhat.

"Hugh biztos benne, hogy számára Jemima az igazi, teljesen el van bűvölve, és nem is hiszi el, hogy lehet egy nő ilyen tökéletes" - nyilatkozta a színész egyik barátja a Sunday Mirror riporterének. Hugh Grant 2000-ben szakított Liz Hurley-vel, tíz év együttlét után, és azóta nem volt tartós partnere, szinte havonta más nővel jelentették. Nemrégiben mi is közzétettük egy csinos lengyel lány történetét, akit a sármos színész kíméletlenül elhagyott, pedig Kasia Komorowitz szerint rengeteg pizzát elfogyasztottak együtt.

Mért nem mi?

"Amikor Lizzel szakítottak, Hugh biztos volt benne, hogy soha egy nő sem lesz neki olyan fontos, mint Liz. Randizgatott lányokkal, de tulajdonképpen egyiket sem vette komolyan." - mondta a már idézett barát. További barátok szerint a színész rettegett attól, hogy örök agglegénységre ítéltetett - csinos külseje, sok pénze, és angol irodalomból szerzett diplomája ellenére. És akkor váratlanul találkozott a 30 éves Khannal, akivel állítólag nem tud betelni, és szinte mindenki biztos benne, közel az esküvő napja. A magányos estéken Grant azzal szórakoztatta barátait, hogy lefestette a számára ideális nőt, aki nem más, mint 25-30 közötti, független, nyitott, intelligens, és jómódú. Utóbbit kivéve egyébként a Velvet összes dolgozója megfelelt volna a kritériumoknak, Jemima Khan édesapja azonban Anglia leggazdagabb gyártulajdonosa, így ő még inkább.

Ötven millió euró

Az említett Sainte Margueite szigetecskét, Cannes közelében újévi utazása alkalmából nézte ki magának az ifjú pár, és akik ismerik a környéket, állítják, hogy van ízlésük. A 50 milliós ház romantikus és szép, még utak sincsenek rajta, autót be sem engednek. Az említett házacskának saját standja van, kertjében virítanak az orchideák (februárban is), sorakoznak az úszómedencék és teniszpályák. A pár nyolc napja ismét a szigetre utazott, és a precizitásra hajlamos olvasóink kedvéért közöljük, pontosan négy órát töltöttek a kúria tanulmányozásával, és állítólag végső elhatározásra jutottak. Boldogságukat támogató, ismeretlenségbe burkolózó barátaik szerint meg fogják venni a házat, hiszen annyira tetszik nekik, és pénzük is van rá.