horoszkóp

Gregor Bernadett állapotos

2005.11.25. 08:44
A macskaszemű színésznő hosszú évek után megnyugodni látszik. Legalábbis erre enged következtetni, hogy a napokban a Blikknek bevallotta: gyermeket vár.

Gregor harmadik házassága immár másfél éve tart, így a színésznő elérkezettnek látta az időt, hogy Bence nevű kisfia mellé megérkezzen a kistestvér. A sztár még ugyan nem tervezte, hogy nyilvánosságra lép a hírrel, csakhogy a sajtó kiszagolta, hogy mostanában sokszor van rosszul és hogy fáradságra panaszkodik.

Kiolvasta a könyvből

Így nem tudta tovább magában tartani: bevallotta, a nyolcadik hétben jár és nagyon boldog. Gregor a Blikknek azt is elárulta, épp Carmen Sita: Elégtétel című könyvét olvasta, amikor áldott állapotba került, és ez végképp meggyőzte arról, hogy minden rendben van az életében, jöhet a második gyermek.

Gát, Erdélyi, Geszti és a sámán

Gregor első házasságából született Bence fia, akkor egy nőgyógyász volt élete párja. Később a házasság tönkrement és a színésznő nagy csinadrattával hozzáment Gát György producerhez. Bár kapcsolatuk négy évig tartott, a házasság már nem élte meg az első évfordulót.

Gátot Erdélyi László, az Uniszex együttes frontembere követte a sorban, akivel szintén nem volt problémamentes a díva kapcsolata. Gregor érezhette a bajt, mert ezúttal nem lépett oltár elé választottjával.

A viharos szakítás után Erdélyi a pszichiátriára, Gregor pedig Geszti Péter ágyába vándorolt, de ez a kapcsolat nem bizonyult többnek egy futó kalandnál. Ekkorra azonban már olyan hangosak voltak az újságok a szerelmi ügyeitől, hogy úgy döntött végképp kizárja életéből a sajtót.

A harmadik házasságában ennek ellenére nem hazudtolta meg magát, mert néhány hónap után mondta ki a boldogítót, viszont ezúttal talán jól döntött. Somogyi István is színházi ember, bár mostanában a sámánkodás a fő érdeklődési területe, remélhetően ezek fényében képes lesz megtartani a szép színésznőt.