Harmadik férjét amortizálta le Gregor Bernadett, aki a minap elköltözött táltos férjétől. A színésznő azonban a Blikknek azt mondta, valójában közösen költöztek az új lakásba, de férje nem ért rá segíteni, mert meditált.

Egy évi házasság után Gregor Bernadett elhagyta táltos férjét, így ez a harmadik házassága, ami nem túl hosszú idő után zátonyra fut.

Előjáték

Gregor Bernadett
Gregor Bernadett Geszti Péterrel való rövid románcával kavarta föl a bulvár sajtó téli álomban nyugvó vizét, 2004 januárjában ugyanis csókot váltott az ország rímkirályával, akinek ekkor már nem volt túl felhőtlen a kapcsolata Gryllus Dorkával. Gregor Bernadett Erdélyi Lászlót cserélte le Gesztire, miközben Erdélyi egy pszichiátrián próbálta kiheverni a kapcsolatot, - mára azonban jobban van. A Gregor-Geszti páros azonban csak pár hétig futott, a szakítás okairól azóta sem tudni többet.

A gyanús csomag

Gregornak ekkor valószínűleg elege lett mindenből, és pár hetes ismeretség után hozzáment Somogyi Istvánhoz, aki régen színész volt, ma azonban sámánként tevékenykedik. Gregor Bernadett akkor azt nyilatkozta, soha életében nem volt még ilyen szerelmes, örökké együtt fog élni Somogyival, és azt szeretné, ha most már békén hagynák. Ez sokáig így is volt, de mivel a minap dobozokkal látták cipekedni, ráadásul egyedül, ismét kivívott egy címlapfotót magának.

Meditálás, dobozok

A Blikk ugyanis tudni véli, a színésznő házassága tönkrement, és ezért költözött el férjétől, jelenleg a kisfiával lakik kettesben a XI. kerületben. Az újságnak az érintettek nem nyilatkoztak, Somogyi volt felesége, Horgas Eszter azonban azt mondta, mindent tud a házasságról, de nem mond semmit, mert nem az ő dolga.

A Színes Bulvár Lapnak Gregor Bernadett felvette a telefont, és azt mondta, őt nem érdekli, ki mit mond, azért költözködött egyedül, mert a férje nem volt otthon, hanem egy sámántáborban meditál a Balatonon, ezért nem tud segíteni cipekedni. A meditáló sámán ennek ellenére felvette a telefont, és csak annyit mondott, hogy nem vált el Gregor Bernadettől. Gregor hangja állítólag fásult volt.