Gregor Bernadett a múlt héten egészségügyi problémák miatt elvetette négy hónapos magzatát. A színésznőről, aki nagyon szeretett volna egy kislányt, csak május közepe óta tudtuk, hogy terhes.

Gregor Bernadett négy hónapos terhes volt, amikor a múlt héten közölte vele az orvos, hogy gond van a babával, így semmiképpen sem tarthatja meg. A Blikk szerint a színésznőt nagyon megviselte az eset, így egyelőre nem akar róla beszélni a nyilvánosságnak. Gregor Bernadettnek két fia van, a 13 éves Bence és a másfél éves Álmos Attila.

A 36 éves Gregor egy május elején adott interjúban arról beszélt, hogy nagyon szeretne két fia mellé egy kislányt, de csak negyven éves koráig hajlandó szülni, mert nem akar a saját gyermeke nagymamája lenni. Az interjú után néhány nappal kiderült: a színésznő várandós. Gregor épp Balássy Betti és Varga Feri klipje forgatásán volt, ahol szerepe szerint lovagolnia kellett volna, de erre állapotára hivatkozva nem volt hajlandó.

A tervek szerint Gregor a Jóban Rosszban című sorozat forgatását sem hagyta volna abba, egyszerűen csak beleíratta volna terhességét. "Amikor Álmost hordta a szíve alatt, azért nem tudták a sztoriba belevenni, mert akkor egy másik színésznő, Ekler Laura babát várt, két ilyen sztorit pedig nem bírt volna el a Jóban Rosszban. Akkor eltűnt a sorozatból, de most valószínűleg a cselekmény szerint is teherbe esik majd" - nyilatkozott a Blikknek egy bennfentes a sorozatból.