horoszkóp

Gáspár Győző ismét tesztautóval közlekedhet

2009.04.15. 14:20
Kapcsolódó cikkek (1)
Gáspár Győző állítja: nem akarta Pimasz urat megvesztegetni, csak azért veszekedett, mert nem akart adásba kerülni. A showman továbbra is koporsót árul, és Mercedessel jár ablakot mosni.

Gáspár Győző a Bors állítása szerint meg akarta vesztegetni Papp Gergőt, aki éppen az Andrássy úton teljesített szolgálatot álruhás parkoló őrként. Varró Balázstól, a VIASAT3 szóvivőjétől megtudtuk, hogy Gáspár Győző nem akarta lefizetni Pimasz urat. „Lejárt a parkolójegye és csak azért háborodott fel, mert kiderült számára, potenciális szereplője lehet a műsornak.” Gáspár Győző és Bea az incidens után egy faxot küldött a csatornának, amelyben leírták, nem járulnak hozzá a felvételek közléséhez. Az anyag így korántsem biztos, hogy adásba kerül – árulta el Varró. A showman kérdésünkre elmondta, hogy nem is ő parkolt az étterem előtt, hanem a neje, és egyébként sem érdekli Papp Gergő szerencsétlen bukott műsora, a továbbiakban pedig nem kíván ezzel foglalkozni.

Képek az vitáról!

Ablakmosás és Mercedes

A koporsóárus, mint arról egy olvasói levélből értesültünk, most éppen egy fehér Mercedessel jár. „Szegény Győzike, tényleg leszegényedhetett. Nem telik már csak egy hófehér kb. 20 milliós Mercedes típusú sportautóra, amellyel ma a Salgótarjáni Quaestor Utazási Irodát látogatta meg. Közben örömmel újságolta a környék lakóinak, hogy megy befizetni az előleget, mert utaznak. Csak csendben jegyzem meg: ez a megye, sőt, a régió legdrágább utazási irodája” – írta a "macskajancsi" álnevet használó olvasónk. Gáspár Győzővel természetesen ismertettük a levél tartalmát, amire így reagált. „Ez egy tesztautó, április 25-ig lehet nálunk. Olvasta volna el a rendszámát, abból kiderül. Beát miért nem jelentik fel, hogy Suzukival jár? A Quaestor Travelbe pedig nem azért mentünk, mert utazni fogunk, hanem az ablakait tisztítottunk.”

Gáspár Győző

Gáspár emellett azt is elmondta, hogy a hétvégén arról értesült, hogy egy salgótarjáni APEH-alkalmazott ittasan azt magyarázta egy nagyobb társaságának, hogy kikészíti őt, mert túl ciki jelenség a városnak. „Egy nyomorék hely Salgótarján, szomorodjon meg, aki közalkalmazottként ilyet mer mondani. Mivel nem túl nagy ez a település, hamar eljutott hozzám ennek a híre. 35 éve élek itt, egyszer sem mondták, hogy legyek díszpolgár. Ha most felajánlanák, akkor már nem is fogadnám el. Feljelentenek mindenfélével? Irigyek az emberek. Győző van, volt, lesz. Igen, volt nekem már kölcsön Ferrarim, Audim: utánam lehet csinálni. De nem, inkább belehalnak az irigységbe. De az se baj, azzal is az én malmomra hajtják a vizet. Haljanak csak meg, majd tőlem vesznek koporsót a rokonok.” Gáspár végül elmondta, nem ő okozta a válságot, csak szórakoztatott, és jó lenne, ha ezt már belátnák az emberek, de addig is, hagyják őt nyugodtan dolgozni.