horoszkóp

Januárban már nem áll az alku

2006.12.09. 10:32
Leveszik a képernyőről a TV2 Áll az alku című műsorát, mert nem hozta a várt nézettséget. A csatorna ígérete szerint csak átmeneti szüneteltetésről van szó. A vetélkedő házigazdája, Gundel Takács Gábor mindenesetre új műsort kap.

Eltűnik a képernyőről az Áll az alku című műsor. A TV2 hivatalos indoklása szerint csak pihentetik a játékot, mert a produkció nem hozta a várt nézettséget - írja a Blikk.

Gundel Takács Gábor mégsem marad munka nélkül, állítólag egy teljesen új műsort kap az új esztendőre. Lóránt Gergely, a TV2 kommunikációs vezetője nagyszabású vetélkedőt ígér, melynek Gundel lesz a házigazdája.

- Az Áll az alku előbb-utóbb biztosan folytatódik, mert sok nézőnek okoznánk csalódást, ha nem így lenne. Most is naponta 1,5 millióan nézik - tette hozzá Lóránt Gergely. Arról már nem tett említést a kommunikációs vezető, hogy a nyári szünet előtt még kétmilliós közönségszámmal dicsekedhettek.

Gundel Takács Gábor nem bánja a dolgot, szerinte talán tényleg jót tesz a műsornak, ha kicsit pihentetik. Úgy véli, talán túl gyakran jelentkezett a játék a képernyőn. Nem érzi magát felelősnek a nézettségi mutatók csökkenéséért és a kényszerszünetért, hiszen, mint mondja, ő mindent megtett a siker érdekében.