horoszkóp

Gwen Stefani idétlen, kövér kislány volt

dns
2005.09.01. 16:04
Gyerekkorában Gwen Stefani kövér volt, és ciki ruhákat hordott. Az énekesnő azóta is pizza-függőnek tartja magát, de a ruhákat illetően megfontoltabb. Olyannyira, hogy saját kollekciót tervezett.

Gwen Stefani szomorúan emlékszik vissza az iskolás éveire. Az énekesnő elmondta, gyerekkorában egyáltalán nem volt népszerű, mert kövér és visszahúzódó volt. Az énekesnő szerint a külseje miatt kerülték osztálytársai, barátai alig voltak még a gimnázium első éveiben is.

Nőtt a melle, nőtt a népszerűsége

Gwen Stefani

"Nem néztem ki valami jól. Túlsúlyos voltam, és ciki ruhákban jártam" - mondta a Grazia magazinnak adott interjújában a No Doubt 35 éves énekesnője. Gwen Stefani arról is beszélt, a környezete akkor kezdte csak megkedvelni, amikor a serdülőkorának abba a szakaszába ért, hogy nőni kezdett a melle. "Amint elkezdtem nőiesedni, jobb alakom lett, és egyre népszerűbb lettem" - emlékezett vissza.

Az énekesnőnek azóta is voltak problémái a testsúlyával, legalábbis ezt állítja. A nemrég szólópályára lépő Stefani egy korábbi interjújában arról beszélt, rengeteget küzd azért, hogy tartsa a súlyát. Ez pedig nehezen meg, lévén túlságosan szereti ugyanis a pizzát. Az edzője azt javasolta, ne változtassa meg étkezési szokásait, ha ehhez ragaszkodik, de tornázzon többet.

Saját kollekciót tervezett

A gyerekkori hagyomány másik eleme, a cikinek tartott ruházat is szóba került nemrég. Gwen Stefani ugyanis saját, csak rá jellemző kollekciót tervezett, amelyet Sweetface Collectionnek nevezett el. A ruhákat a New York-i Divathéten mutatták be, de előzőleg barátainak, Lucy Liunak, és Rosanna Arquette-nek mutatta be odahaza, Los Angelesben. A házi közönségnek tetszettek a ruhák, ettől függetlenül Gwen Stefani aggódva várja, mit szól műveihez a szakma.