A No Doubt énekesnője nyolc éve él a Bush zenekar énekesével, akihez két éve férjhez is ment, és akitől most gyereket szeretne. Ennyi idő alatt sem derült ki azonban számára, hogy férjének már van egy 15 éves mostohalánya. A férj, Gavin Rossdale mentségére szólva: ezt ő maga is csak most tudta meg.
Gwen Stefani anya lett, de mégse boldog: férje, Gavin Rossdale értesítette ugyanis arról, hogy van egy 15 éves mostohalánya, akinek ő az apja. Rossdale, a Bush zenekar énekese maga is csak most tudta meg, hogy a londoni tinimodell, Daisy Lowe egy DNS-teszt szerint az ő lánya.

Nem így akart anya lenni

A 35 éves Stefani 2002-ben ment hozzá Rossdale-hez, akivel akkor már hat éve éltek együtt. Azóta az énekesnő már többször hangoztatta, hogy készen áll a gyerekvállalásra, de érthető módon most nem örül annak, hogy hirtelen mostohaanyának érezheti magát. Állítólag kiborult és dühöngött a hír hallatán, a pár közeli ismerősei szerint pedig ez a hír akár az alter-rock álompár házasságát is veszélybe sodorhatja.

Bonyolult családi viszonyok

Ezzel szemben Daisy, a feltörekvő tinimodell - aki épp most került az Vogue angol kiadásának októberi címlapjára - a felhőkben jár, amiért Rossdale bizonyult valódi apjának. Az énekes még karrierje kezdetén bonyolódott futó románcba Daisy anyjával, a dizájner és énekesnő Pearl Lowe-val. A kislány születési anyakönyvében ugyan egy brit üzletember, Bronner Lowe szerepel édesapaként, de Rossdale keresztapaként eddig is Daisy közelében volt. Pearl Lowe-nak rajta kívül még két gyereke született a Supergrass zenekar dobosától, Danny Goffey-től, akivel már hosszú évek óta élnek együtt.

A Star magazin szerint Stefani egyszer már nekiszegezte a kérdést férjének, volt-e viszonya Pearl-lel, de Rossdale akkor tagadta ezt. Most azonban Lowe szerette volna tisztázni lánya valódi apjának kilétét, mielőtt még Daisy betölti a 16. évét, így kiderült az igazság. Az új helyzet ellenére úgy tűnik, Pearl Lowe nem azért végeztette el a tesztet, mert gyerektartást akarna követelni Rossdale-től.

Stefani egyelőre nem nyilatkozott a sajtónak az ügyben, Rossdale is csak egy szűkszavú sajtóközleményt adott ki, miszerint "Igen, a hír igaz, de - tekintettel az érintettekre - nem szeretném kommentálni a dolgot."