Gwen Stefani nem bír ellenállni a pizzának

2004.12.29. 16:12
Gwen Stefani nem hajlandó lemondani a pizzáról. Ha túl sokat eszik, személyi edzőjéhez fordul, és inkább többet tornázik, csak ehessen. Férjéről sokkal inkább lemondott, miután kiderült róla, van egy tini korú gyereke.

Gwen Stefani azt állítja, rengeteget küzd azért, hogy tartsa a súlyát. Túlságosan szereti ugyanis a pizzát. A No Doubt énekesnője elárulta, keményen kell edzenie azét, hogy ne hízzon el.

Nem mond le a pizzáról

"Az a helyzet, hogy nagyon sokat kell tennem azért, hogy ilyen karcsú legyek, mint amilyennek láttok. Annyit eszem, mint egy normális ember, és ezen nem is akarok változtatni" - mondta az énekesnő, akit a Teenhollywood idéz.

Az újságírók kérdésére Gwen elárulta, rendszeresen gyalogtúrázik a szabadban. Máskor pedig személyi trénere segítségével tornázik, és az úgynevezett problémás helyekre gyúr.

"Ha pizzázni szeretnék, nem tartóztatom meg magam. Ha viszont valami szűk, szexi ruhát kell felvennem, akkor előtte nem eszem degeszre magam, hogy beleférjek. Ha mégis gond van, akkor többet tornázom" - tette hozzá.

Férjéről lemondott

A No Doudt énekesnőjének ennél komolyabb problémái is akadtak mostanában. Novembenben megtudta férjéről, Gavin Rossdale-ről, hogy van egy tinédzser gyereke. A 36 éves férfi még huszonévei elején ejtette teherbe Pearl Lowe-ot, de felesége előtt évekig titkolta, hogy a tizenöt éves Daisy az ő lánya.

Gwen Stefani nemcsak a gyerek miatt érzi úgy, férje elárulta őt, hanem azért is, mert Gavin hazudott. Bush nevű angol zenekar frontembere korábban ugyanis határozottan tagadta, hogy szexuális viszonya lett volna a nővel. Erre Pearl Lowe DNS-vizsgálatot készíttetett, amelyik egyértelműen bizonyítja, hogy Gwen férje az apa. Az énekesnő úgy látja, két éves házassága válságban van, és szállodába költözött.