horoszkóp

Gwyneth Paltrow már választott nevet második babájának

2006.03.27. 12:50
Gwyneth Paltrow ismét különös nevet választott: születendő kisfiát Mortimernek fogják hívni. Nevét Paltrow keresztapjáról, Spielbergről kapja majd, aki ugyan Steven, de a színésznő gyerekkora óta Morty bácsinak becézi.

Ez szinte már tradíció

Gwyneth Paltrow és férje, Chris Martin névlistákat gyártogatnak, hogy második gyermeküknek is kellőképpen szokatlan nevet válasszanak, írja a Het Laatste Nieuws című belga lap. A 24 hónapos Apple mellé érkező kisfiú számára eddig a Mortimer név tűnik a legesélyesebbnek, amit anyja keresztapja, Steven Spielberg után kapna. A feltűnő keresztnév utáni hajszát Paltrow édesanyja, Blythe Danner is megerősítette, aki szerint a szokatlan névválasztás náluk tradíció. "Egy jó keresztnév egy egész életet meghatározhat"- nyilatkozta Danner.

Dögunalom és a szuperanyós

A névválasztás most egy időre újdonságot hozhat Paltrow életébe, ami a színésznő szerint csodálatos bár, de nem túl eseménydús. A színésznő nagyrészt kerüli a feltűnést, legutóbb pedig egy angol lapnak arról számolt be, semmi nem történt vele mostanában.

"Amióta megszületett a kislányom, Apple, az életem teljesen megváltozott. Teljesen hétköznapi lettem" - mesélte az Oscar-díjas színésznő. "Annyira helyes kislány, olyan sok szeretetet kapok tőle, annyira boldog vagyok, hogy létezik. Ez életem legszebb szakasza, amit neki köszönhetek. Olyan érzés, mintha megütöttem volna a lottófőnyereményt" - mondta a színésznő, aki valóban legendás módon rajong a kislányáért. Az interjújában Gwyneth Paltrow más családtagjait is megemlítette. Elmondta, anyósával példás és bensőséges a kapcsolata. "Annyi rémes történetet hallani az anyós-meny kapcsolatok kibékíthetetlen ellentéteiről. Nekem szerencsém van. A párom mamája egy tünemény" - áradozott a színésznő Chris Martin, a Coldplay frontemberének édesanyjáról.

Már Londont is szereti

Újabban már imád Londonban élni. Nemrég nagy feltűnést keltett, amikor csodálatos városnak titulálta az angol fővárost, ahol mindenki okos és kedves. "Szerintem itt sokkal intelligensebbek és civilizáltabbak az emberek, mint Amerikában. Imádom, hogy bármikor leinthetek egy taxit az utcán, és betehetem a csomagtartóba a babakocsit anélkül, hogy össze kéne csuknom, imádom a parkokat, az állatkertet és Regents parkot. Imádom a helyeket, ahová vacsorázni járunk, imádom a barátaimat. Ez egy nagyon-nagyon jó város!"

Paltrow mindezzel valószínűleg csak be akart nyalni a briteknek, akik nemrégiben igencsak megharagudtak rá, mert Paltrow akkor épp koszos, büdös helynek titulálta Angliát.