horoszkóp

Gwyneth Paltrownak kisfia született

2006.04.11. 10:02
A híresztelések ellenére a kisfiú neve nem Mortimer, hanem Moses lett. Nevét egy Coldplay-szám után kapta.

A hétvégén megszületett Gwyneth Paltrow és Chris Martin második gyermeke, a New York-i elit korházban, a Mount Sinai Hospitalban. A kisfiú a Moses nevet kapta, amely egy Coldplay-szám címe, amit az énekes írt feleségének még 2003-ban.

Ez szinte már tradíció

Gwyneth Paltrow

A nemrég felröppent hír szerint Gwyneth Paltrow és férje, Chris Martin már régóta névlistákat gyártogattak, hogy második gyermeküknek is kellőképpen szokatlan nevet válasszanak. A feltűnő keresztnév utáni hajszát Paltrow édesanyja, Blythe Danner is megerősítette, aki szerint a szokatlan névválasztás náluk tradíció. "Egy jó keresztnév egy egész életet meghatározhat"- nyilatkozta Danner akkoriban. Végül a Moses név közepesen szokatlanra sikerült.

Nem érti a felhajtást

Annak idején, három hónappal kislánya születése után az Oscar-díjas színésznő azt nyilatkozta, nem érti, hogy miért csinálnak ekkora ügyeit gyermeke nevéből, ami Apple lett, magyarul Alma. "A férjem találta ki a nevet, nem sokkal azután, hogy megtudta, hogy terhes vagyok. Nekem egyből nagyon megtetszett, hiszen az almára asszociálva csak a kedvesség, a frissesség és a ropogósság jut eszembe" - mesélte Oprah Winfrey talkshowjában a színésznő.