horoszkóp

Gwyneth Paltrow kiborult a nudistáktól

2005.09.12. 16:08
A Szerelmes Shakespeare sztárja nem bírja a meztelen fürdőzőket és a lesifotósokat.

Az Oscar-díjas színésznőt gyermekkorában érte trauma, amikor szülei mit sem sejtve egy ismerős házaspárhoz küldték nyaralni, írja a The Sun.

Elijesztette a pucérkodás

Paltrow

"Többféle tábort is kipróbáltunk az egyik nyáron, majd egyszercsak kijelentették a szüleim, hogy ismernek egy nagyon aranyos családot, akiknek ráadásul úszó stégjük van egy tavon. Egy délután elküldtek hozzájuk a testvéremmel együtt" - mesélte a színésznő David Letterman talkshow-jában - "Amikor odaértünk, kiderült, hogy nudisták. Hiába magyarázták, hogy vegyük le a ruháinkat, hiszen ez tesz minket szabaddá, mi csak álltunk megrettenten. Én hétéves voltam, az öcsém négy. Ijedten kapaszkodtunk a fürdőruhánkba."

Utálja a fotósokat

A színésznő ezek után elhatározta, ugyancsak óvatos lesz, ha majd Apple lányát kell nyári táborokba küldenie, nehogy vele is valami hasonló történjen. Paltrow és férje, Chris Martin a széltől is óvja az egyéves csemetét, aki a lesifotósok egyik kedvenc célpontja. Szülei ki nem állhatják a paparazzókat, és nemtetszésüket néha tettlegességgel is kifejezésre juttatják: a Coldplay énekese egyszer megvert egy fotóst.

Paltrow szerint hízelgő, hogy az embereket kíváncsiak mindenre, ami velük kapcsolatos, ám úgy véli, a bulvárlapok néha túl messzire merészkednek. "Az ember magánélete elsősorban a saját családjára tartozik" - nyilatkozta korábban egy angol lapnak.