horoszkóp

Gwyneth Paltrow plasztikai sebészhez készül

2006.08.07. 14:49
Gwyneth Paltrow úgy érzi, túl kövér, a hasa hurkás, a melle megereszkedett. A színésznő a barátaival elköltött ebéd alatt arról beszélt, próbált tornázni, de mégiscsak a plasztikai sebészet lenne a legjobb megoldás.

Gwyneth Paltrow kövérnek érzi magát. A nyilvánvalóan erős testképzavarral küzdő színésznő vissza szeretné nyerni a lánykori alakját, és ennek módját fontolgatja.

Hurka

Gwyneth Paltrow

„Zavar a nagy hasam, hurkás lett. A mellem pedig megereszkedett a szoptatás miatt, érzékenyebb is lett, néha fáj, nem érzem magam valami jól a bőrömben”- hangzott el egy magánbeszélgetésben, amikor a színésznő a régi barátait látogatta meg Londonban. A látogatásról készült kép alapján a két gyerekes családanyán egyáltalán nincs súlyfölösleg, de mindezt ő másképp látja.

Gwyneth Paltrow és barátai a londoni Lord Stanley pubban múlatták a napot, amikor az Oscar-díjas színésznő a plasztikai sebészet vívmányai felől is érdeklődött. „Megpróbáltam edzeni, hogy újra visszanyerjem a formám, de nem sikerült. Valamit tenni akarok már!”- panaszkodott a színésznő, de azt egyelőre nem hozta szóba, milyen beavatkozásra vállalkozna. A barátai természetesen győzködték, hogy a külsejével minden a legnagyobb rendben.

Férfui sitter

A testalkatának állítólagos megváltozása ellenére az anyaságot továbbra is élvezi a színésznő. Nemrég elmondta, egy darabig nem szeretne dolgozni, hogy négy hónapos kisfiának, Mosesnek meg tudjon adni minden figyelmet, amelyet lánya, Apple is megkapott. Ennek ellenére elvállalt egy főszerepet azzal a kikötéssel, hogy a forgatásra magával viszi a kisfiút. A biztonság kedvéért egy férfi babysittert is felvett a gyerekek mellé.