horoszkóp

Gwyneth Paltrow besokallt a lesifotósoktól

2004.09.09. 16:37
A színésznő-kismama azzal fenyegetőzik, hogy bepereli az őt és családját folyamatosan zaklató paparazzókat, akik Londonban is mindenhová követik. Férje régebben egyszerűen megverte a szemtelen tolakodókat.
A szőke színésznő nemrégiben szülte meg Apple nevű kislányát, ezért az átlagosnál is jobban a figyelem középpontjában áll. Annak idején pedig épp azért költözött Londonba, mert abban reménykedett, hogy itt talán kevésbé követi a média minden lépését, de úgy tűnik, csalódnia kellett: "Autókkal követnek, és tényleg azt tervezem, hogy eljárást indítok ellenük, mert egyszerűen veszélyes, ahogy vezetnek" - vette zokon Paltrow. "Igazán ijesztő, főleg, ha magadon kívül még a kisbabád épségéért is te felelsz." - írja az Ananova.

Férje már nem veri a fotósokat

A színésznő azt is elmondta, hogy férje, Chris Martin rendkívül odafigyel és igyekszik megvédeni őket és otthonukat. Az énekes régebben akár a tettlegességtől sem riadt vissza, ha úgy ítélte, hogy a lesifotósok túlságosan belemásznak a privát szférájába. Újabban nem szokása fotóst verni - ez talán Gwyneth hatása -, de a színésznő maga is meg tudja érteni férje régebbi kirohanásait: "Nagyon idegesítő ez a folyamatos figyelem. Jó volna, ha az emberek végre nem ránk figyelnének, és hagynák, hogy legyen egy normális napunk. Nem is értem, mire fel ez a folyamatos érdeklődés." Ugyanakkor azt is elismeri, hogy neki magának kettős érzései vannak ezzel kapcsolatban: "Egyrészt hízelgő, hogy az embereket ennyire kíváncsiak mindenre, ami velünk kapcsolatos: hogy mit viselek, mit gondolok, mit mondok. Ez valahol elképesztő. Másrészt a bulvárlapok néha túl messzire merészkednek. Az ember magánélete elsősorban a saját családjára tartozik."

Fogyás hollywoodi módra

A terhessége alatt jópár kilót felszedett, de mostanában megint légiesen karcsú színésznő azt is elárulta, hogyan tudta szülés után olyan gyorsan visszanyerni régi alakját. A válasz kissé meglepő: "A nagy vezércsel: fűzőt kell hordani! Hollywoodban mindenki így csinálja. Ezt a csodát úgy hívják, hogy Spanx, olyan, mint egy biciklisnadrág, és iszonyú szoros, úgy kell belepréselődni."