horoszkóp

Gwyneth Paltrow Klónfalván él

dns
2005.09.30. 16:30
Gwyneth Paltrownak édes kislánya van, csodás férje és tüneményes anyósa. Meseszép életéről a Mirrornak áradozott, mialatt kolléganői dokumentumfilmben kokainoznak, vagy épp megmentik a harmadik világot.

Gwyneth Paltrow a világ legboldogabb nőjének tartja magát. Gyakoribb, hogy valamelyik nemzetközi híresség azért szerepel a bulvársajtóban, mert az internetnek köszönhetően a világörökség részévé vált a házi pornóvideója, vagy mert a kokainfogyasztás szakavatottjaként mutatja be magát a Sky One televízió nézőinek, esetleg túlcsorduló szeretetével megmenti a harmadik világot, ahonnan családot is gyűjt magának.

Gwyneth Paltrow szakítva a hagyománnyal a Mirror című lapnak arról számolt be, semmi nem történt mostanában vele.

Apple és a rózsaszín babafigyelő

"Amióta megszületett a kislányom, Apple, az életem teljesen megváltozott" - mesélte a lapnak az Oscar-díjas színésznő. "Annyira helyes kislány, olyan sok szeretetet kapok tőle, annyira boldog vagyok, hogy létezik. Ez életem legszebb szakasza, amit neki köszönhetek. Olyan érzés, mintha megütöttem volna a lottófőnyereményt" - mondta a színésznő, aki valóban legendás módon rajong a kislányáért. Legutóbb a Proof című film New York-i bemutatójára magával vitte a babafigyelő monitorját, hogy amíg az alig több mint egy éves Apple otthon van, addig is közel érezhesse magához a kislányt.

A Mirrornak adott interjújában Gwyneth Paltrow más családtagjait is megemlítette. Elmondta, anyósával példás és bensőséges a kapcsolata. "Annyi rémes történetet hallani az anyós-menye kapcsolatok kibékíthetetlen ellentéteiről. Nekem szerencsém van. A párom mamája egy tünemény" - áradozott tovább a színésznő, aki Chris Martin, a Coldplay frontemberének felesége.

Privát Disneyland

Gwyneth Palrownak egyébként az utóbbi időszakban az volt a legnagyobb dilemmája, hogy maradjon-e az Egyesült Államokban, vagy sem. A színésznőt aggasztotta ugyanis az amerikai kormány politikája, amelyről úgy vélte, senki biztonságérzetét sem segíti. Végül nem mozdult saját építésű rózsaszín Disneylandjéből.