Kiadója szerint Beyoncé gyengén muzsikál

2005.01.20. 12:23
Simon Cowell, a BMG Records lemezcég amerikai igazgatója egy interjúban kijelentette, nem érti Beyoncé Knowles rajongóit. Az énekesnőnek ugyanis nincs jó alakja, nincs szexuális kisugárzása, sőt, hangja sincs igazán.

Simon Cowell, a BMG Records lemezcég amerikai igazgatója kijelentette, nem érti, az emberek miért szeretik Beyoncé Knowles-t.

Nincs jó teste, nincs jó hangja

"Beyoncé Knowlesnak nincs jó teste, egyáltalán nem kívánatos, szexis nő, ami pedig a hangját illeti, abban is szűkölködik. Az énekesnőt övező rajongást nem érthetetlennek és misztikusnak találom" - kritizálta az énekesnőt Simon Cowell, a BMG vezetője az Esquire magazinnak adott interjújában.

A lemezkiadó vezetőjánek szavára sokan adnak a szakmai körökben, mivel ő a Megasztár amerikai változata, a Pop Idol zsűrijének elnöke. A műsor már a negyedik szériáját futja, az üzletember pedig évek óta az új tehetségek felkutatásával, és befuttatásával foglalkozik.

Paradicsomot a vezérnek

Nyers modora azonban legendás, nemrég egy internetes játék készítői fejezték ki ellenszenvüket Cowell iránt. A Sleb Bar Brawl játék lényege, hogy a játékosok paradicsommal dobálhatják meg egy bárban mulató, és sokakat irritáló hírességek fejét, akik közt David Beckham, Christina Aguilera, Vilmos herceg, Harry Potter, és a kritizált Beyoncé animált változata is feltűnik. A játék tervezői mégis úgy találták ki a szabályokat, hogya Simon Cowell fejéhez vágott paradicsom érje a legtöbb pontot.

Ugyanabban az interjúban Simon Cowell még egy meglepő kijelentést tett. Megvédte a nem túl ismert Ashlee Simpson énekesnőt, akit Britney-hez hasonlóan egy koncertjén rajtakapták, hogy playback-showt adott.

"Ha egyszer az ének jobban hangzik akkor, ha egy felvett vokál is megy alatta, nem értem, miért ne lehetne így koncertezni. Az emberek is jobban élvezik" - mondta az üzletember.

Beyoncé diktátor papája

Beyoncét korábban nem kritizálták ilyen módon a nyilvánosság előtt, de az utóbbi időben édesapja miatt többször támadták Cowellnél finomabban. Matthew Knowles ugyanis Beyoncé menedzsere, aki híres arról, hogy nehezen vállalható szerződéseket köt, hogy a lehető legnagyobb hasznot gombolhassa le lánya karrierjéről. A férfi akor vezette be lányát a popzenei szakmába, amikor még csak 16 éves volt, és nem kis erőfeszítés árán hozzásegítette a világhírhez.