horoszkóp

Julia Roberts ismét gyereket vár

2006.12.30. 14:08
Julia Robertsnek már vannak nyuszis-kisrókás képregénybe illő névvel megáldott ikrei, és nyárra ismét gyermeket vár.

Julia Roberts két évvel ezelőtt ikreket hozott világra, most pedig harmadik gyermekével terhes, jelentette be pénteken szóvivője a People magazinnak.

Ikrei kétévesek

A 39 éves Roberts szülése erre a nyárra várható, mondta Marcy Engelman nevű szóvivője. A színésznő ikrei a Phinnaeus és Hazel névre hallgatnak és novemberben múltak kétévesek.

A fia fiús, lánya lányos

A CBS nevű amerikai csatornán a "Late Show with David Letterman" című műsorban ez év májusában Roberts arról lelkendezett, hogy gyermekei "szemmel láthatóan nagyon szeretik egymást. A kisfiú nagyon fiús és férfias. Vörös haja van és nagy zöld szemei. A kislány irtó lányos és nagyon szőke haja van, szemei pedig kékek. A fiú az áfonyát szereti, a kislány a papáját." Korábban persze nagyon fárasztották az ikrek, de akkor még kicsik voltak.

Második férje operatőr, az első country-sztár

A színésznő és Danny Moder operatőr 2002-ben házasodtak össze a Julia Roberts új-mexikói birtokán. A színésznő korábban a countryénekes Lyle Lovett felesége volt, írja a Reuters hírügynökség.

Julia Roberts 2000-ben kapott Oscar-díjat az Erin Brockovich - Zűrös természet című filmben nyújtott szerepéért (amiben éppen háromgyermekes anyát alakít), idén pedig a Broadway-en debütált a "Three Days of Rain" (Három nap eső) című darabban.